Τεχνολογιά

Αποφάσισε να μείνει για έναν ακόμη χρόνο ο Γκουαρντιόλα – Galaksias Portal News

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έχει αποφασίσει να παραμείνει στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι. Ο διάσημος Καταλανός κόουτς έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι και αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως είναι στις τελικές επαφές με τη διοίκηση για να επεκτείνει τη συνεργασία του για έναν ακόμη χρόνο και να παραμείνει και την επόμενη σεζόν στο «Ετιχαντ».

Η αγγλική ιστοσελίδα «Athletic» υποστηρίζει πως ο Γκουαρντιόλα έχει αποφασίσει να μείνει για έναν ακόμη χρόνο στον πάγκο των «πολιτών», ακόμη και αν η πρωταθλήτρια Αγγλίας τιμωρηθεί για το θέμα των οικονομικών παραβάσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο διάσημος κόουτς συναντήθηκε ξανά με τη διοίκηση της πρωταθλήτριας Αγγλίας και δέχτηκε να επεκτείνει το συμβόλαιο του. Ο ιδιοκτήτης της Σίτι, ο βαθύπλουτος πρίγκιπας από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Σεϊχης Μανσούρ, κατάφερε να πείσει τον κορυφαίο κόουτς του παγκοσμίου ποδοσφαίρου να παραμείνει στο Μάντσεστερ.

Ηδη έχει επικοινωνήσει μαζί του και συμφώνησαν να συναντηθούν στο Ντουμπάι τον επόμενο μήνα για να «κλείσουν» το θέμα. Ο Μανσούρ σκοπεύει να ικανοποιήσει όλα τα αιτήματα του Γκουαρντιόλα για να τον κρατήσει στον πάγκο της Σίτι.

Οι πληροφορίες αυτές τονίζουν πως ο Μανσούρ σκοπεύει να αυξήσει τις ετήσιες αποδοχές του Καταλανού από τα 15 στα 23 εκατ. ευρώ (χωρίς τα μπόνους) για να τον κρατήσει στον πάγκο της ομάδας, ενώ προτίθεται να του δώσει μεταγραφικό μπάτζετ 300 εκατ. λιρών για το προσεχές καλοκαίρι! Ο Γκουαρδιόλα οδήγησε τη Σίτι σε οκτώ χρόνια σε έξι κατακτήσεις Premier League, ενώ συνολικά έχει πανηγυρίσει 17 τίτλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button