Ελλάδα

Αποκλειστικά πλάνα από την ταινία που γυρίστηκε στην Κρήτη στο neakriti.gr – Galaksias.com

Το «Killer Heat» είναι μια ταινία της Amazon, σε σκηνοθεσία Philippe Lacôte και παραγωγή Brad Weston, η οποία βασίζεται στο διήγημα του Τζο Νέσμπο «The Jealousy Man»

Το neakriti.gr, εξασφάλισε αποκλειστικά πλάνα από την ταινία «Killer Heat» που γυρίστηκε στην Κρήτη και συγκεκριμένα στους Νομούς Ηρακλείου και Λασιθίου.

Πρόκειται για τα πλάνα που γυρίστηκαν στο ενετικό λιμάνι του Ηρακλείου, όπου οι ψαράδες… κομπάρσοι έδωσαν ξεχωριστή πινελιά με τα σκάφη τους, στα πολύωρα γυρίσματα της Χολιγουντιανής ταινίας, η οποία έκανε πρεμιέρα πριν λίγες ημέρες στην πλατφόρμα  Prime Video της Αmazon. 

Στιγμές που έμειναν αξέχαστες για τον κλάδο, με τον πρόεδρο κ. Γιάννη Ανδρουλάκη να λαμβάνει ως αναμνηστικό δώρο ένα καπέλο με τον τίτλο της ταινίας.

Ο πρόεδρος των ψαράδων και άλλοι 15 ψαράδες με τα σκάφη τους συμμετείχαν ως κομπάρσοι στην ταινία, ενώ αυτό που τους έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι ότι για μια συγκεκριμένη σκηνή του πρωταγωνιστή χρειάστηκαν να γίνουν 50 πρόβες!  Ψαράδες παρέμεναν για αρκετές ώρες στα σκάφη τους, με το κινηματογραφικό συνεργείο να τους προσφέρει φαγητό και νερό για να μη βγουν από τα σκάφη τους, ενώ όλοι τους έλαβαν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

Ο Πρόεδρος των ψαράδων Γιάννης Ανδρουλάκης φοράει το καπέλο της ταινίας.

Ο ντετέκτιβ βρέθηκε στο λιμάνι και αφού ήπιε ρακές, ρώτησε τους ψαράδες αν είδαν το συγκεκριμένο σκάφος. Δυστυχώς, οι ψαράδες δεν παρατήρησαν κάτι, με την απάντηση να είναι αρνητική, και εκείνη τη στιγμή κάποιος τηλεφωνεί στον ντετέκτιβ, με τις εξελίξεις να είναι… ραγδαίες.

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button