Αθλητικά

Απολογούμαι στη Φενέρμπαχτσε – Galaksias Portal News

Ο Εργκίν Αταμάν απολογήθηκε στη Φενέρμπαχτσε για τη χειρονομία του στο φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Γαλατασαράι.

Μετά το τέλος του φιλικού αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Γαλατασαράι στην Τουρκία, ο Εργκίν Αταμάν έκανε μία χειρονομία, δείχνοντας το “3-1”, το σκορ δηλαδή με το οποίο η ποδοσφαιρική Γαλατασαράι νίκησε τη Φενέρμπαχτσε.

Η κίνηση αυτή ενθουσίασε τους φίλους της Γαλατασαράι, όχι όμως και τον οργανισμό της Φενέρμπαχτσε, ο οποίος ενοχλήθηκε.

Ο Τούρκος τεχνικός του τριφυλλιού απολογήθηκε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram για την ένταση που προκλήθηκε, ζητώντας συγγνώμη από την κοινότητα της Φενέρ.

Αναλυτικά η δήλωση του Αταμάν:

“Μετά το φιλικό με την Γαλατάσαραϊ, χθες το βράδυ, έκανε την χειρονομία “3-1” προς τους οπαδούς και κατόπιν την αυθόρμητη κίνηση που είδαν τα ΜΜΕ. Δεν ήταν σε καμία περίπτωση η πρόθεσή μου να στοχεύσω ή να προσβάλω κάποια κοινότητα όταν το έκανε.

Είμαι προπονητής που έχει εκφράσει τον σεβασμό του στην κοινότητα της Φενέρμπαχτσε σε κάθε ευκαιρία, αλλά είμαι από τους μεγαλύτερους αντιπάλους της μέσα στο παρκέ. Γνωρίζω την αναταραχή που δημιουργήθηκε από την χθεσινή μου κίνηση στην κοινότητα της Φενέρμπαχτσε.

Θα ήθελα να εκφράσω την ειλικρινή μου συγγνώμη για το πώς μεταφράστηκε αυτό, με έναν τρόπο που δεν το επιθυμούσα.
Απολογούμαι σε όλη την κοινότητα της Φενέρμπαχτσε που προσεβλήθη από αυτό το περιστατικό”.

Φενέρμπαχτσε για Αταμάν: «Δεν ταιριάζει στην ταυτότητά του ως προπονητής της εθνικής Τουρκίας»

Ο Γενικός Γραμματέας της Φενέρμπαχτσε, Μπουράκ Κιζιλχά, σε δηλώσεις του καταδίκασε τη χειρονομία του Εργκίν Αταμάν μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τη Γαλατασαράι.

“Κάναμε διαβουλεύσεις μεταξύ μας σχετικά με τη διχαστική, μεροληπτική και απεχθή συμπεριφορά αυτού του ατόμου, το όνομα του οποίου δεν ταιριάζει με την ταυτότητά του ως προπονητής της εθνικής ομάδας και του οποίου το όνομα δεν θέλω καν να αναφέρω. Συναντηθήκαμε με τους αρμόδιους.

Ίσως τότε η γενικότερη κοινότητά μας να ηρεμήσει λίγο. Θα κάνουμε τις σχετικές ενέργειες και θα προχωρήσουμε στις σχετικές ανακοινώσεις πολύ σύντομα”, δήλωσε.

To άρθρο Ο Αταμάν ζήτησε συγγνώμη για τη χειρονομία του: Απολογούμαι στη Φενέρμπαχτσε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button