Τεχνολογιά

Αποζημίωση 2,78 εκατ. δολαρίων σε 28χρονη νταντά – Το αφεντικό της την κατέγραφε με κρυφή κάμερα – Galaksias Portal News

Αποζημίωση ύψους 2,78 εκατομμυρίων δολαρίων επιδίκασε δικαστήριο της Νέας Υόρκης σε 28χρονη νταντά από την Κολομβία που δούλευε ως εσωτερική για 35χρονο επιχειρηματία στις ΗΠΑ.

Το αφεντικό της 28χρονης Κέλι Αντράντε την κατέγραφε σε προσωπικές της στιγμές χρησιμοποιώντας κρυφή κάμερα που είχε εγκαταστήσει σε ανιχνευτή καπνού, όπως αναφέρει δημοσίευμα της New York Post.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την αγωγή της 28χρονης, η κρυφή κάμερα κατέγραψε την Κέλι Αντράντε να είναι είτε ημίγυμνη, είτε τελείως γυμνή στο δωμάτιό της στο σπίτι που έμενε στο Στάτεν Άιλαντ.

Η Κέλι Αντράντε αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά όταν είδε τον 38χρονο Μάικλ Εσπόζιτο να ρυθμίζει συχνότερα από το αναμενόμενο τον ανιχνευτή καπνού. Έτσι τρεις εβδομάδες μετά την πρόσληψή της, ανακάλυψε την κρυφή κάμερα. Η αστυνομία συνέλαβε τον Μάικλ Εσπόζιτο στις 24 Μαρτίου του 2021.

Ο Μάικλ Εσπόζιτο και η σύζυγός του Ντανιέλ θα πρέπει να καταβάλουν 780.000 δολάρια για συναισθηματική κακοποίηση στην Κέλι Αντράντε, ενώ άλλα 2 εκατομμύρια δολάρια θα χρειαστεί να καταβάλει μόνος του ο Μάικλ Εσπόζιτο ως τιμωρητική αποζημίωση.

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button