LifeStyle

«Άρχισα ψυχοθεραπεία λίγο πριν φύγει η μητέρα μου από τη ζωή» – Galaksias Portal News

«Έβλεπα ότι δεν ήταν εύκολο να διαχειριστώ την απώλεια που ερχόταν αναγκαστικά», είπε η Μπέττυ Μαγγίρα για την απώλεια της μητέρας της που την στιγμάτισε.

Για το άγχος της, τον τρόπο που το αντιμετωπίζει και την απώλεια της μητέρας της, μίλησε μεταξύ άλλων στην εκπομπή «Ήρθε κι Έδεσε» η Μπέττυ Μαγγίρα, μέρος της συνέντευξης το οποίο προβλήθηκε σήμερα το πρωί (18.10.2024) στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου».

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια αποκάλυψε πως πολλά χρόνια αντιμετωπίζει πρόβλημα με το άγχος της, κάτι που προσπαθεί να αντιμετωπίσει.

«Ήταν πολύ περισσότερες οι χαρές, απλά δεν τις χαρήκαμε όπως θα έπρεπε, λόγω του άγχους. Έχεις τέτοιο άγχος και είναι και αυτό που κουβαλάω εγώ, της τελειομανίας που ποτέ δεν είσαι ευχαριστημένη με τον εαυτό σου και λες ότι “μπορούσα να το κάνω και καλύτερα αυτό”», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Οπότε αυτό που θα ήθελα από τα παιδιά μου αν ακολουθήσουν αυτό το πράγμα, είναι να το χαίρονται περισσότερο. Προσπάθησα να διαχειριστώ το άγχος μου, δεν είναι και πολύ εύκολο η αλήθεια είναι», συνέχισε.

Για την απώλεια της μητέρας της είπε:

«Προσπάθησα να το διαχειριστώ, πηγαίνοντας για ψυχοθεραπεία, σε μια φάση της ζωής μου, λίγο πριν φύγει η μητέρα μου από τη ζωή, γιατί έβλεπα ότι κάτι δεν πάει καλά, δηλαδή δεν ήταν εύκολο να διαχειριστώ την απώλεια που έβλεπα ότι ερχόταν αναγκαστικά.

Οπότε μαζί με αυτό άρχισα να ψάχνω και τους λόγους που αγχώνομαι, πώς μπορώ να το διαχειριστώ και να κάνω το άγχος μου πιο δημιουργικό εν πάση περιπτώσει», εξήγησε.

«Δεν υπάρχει καλλιτέχνης που να μην έχει άγχος, δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει τρακ πριν βγει στη σκηνή, όσο σπουδαίος και αν είναι, όσα χρόνια και αν περάσουν.

Όλοι λόγω της δουλειάς μας και λόγω της φύσης μας θέλουμε να είμαστε τέλειοι, οπότε δεν γίνεται να μην έχεις και κάποιο άγχος, απλά να μην φτάνει το άγχος να γίνεται τροχοπέδη στο να είσαι τέλειος, στο να είσαι καλός, γιατί αυτό μπορεί να το κάνει το άγχος», είπε στην συνέντευξή που έδωσε η Μπέττυ Μαγγίρα.

To άρθρο Μπέττυ Μαγγίρα: «Άρχισα ψυχοθεραπεία λίγο πριν φύγει η μητέρα μου από τη ζωή» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button