LifeStyle

Ας αποφασίσει πρώτα η δικαιοσύνη και μετά θα μιλήσουμε για πιθανή συνεργασία – Galaksias Portal News

«Δεν ήμουν αιχμηρή με τον Χρήστο Πολίτη, απλά είπα την πραγματικότητα», λέει η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο. Η ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, σε ερωτήσεις για τον Γιώργο Κιμούλη, τον Χρήστο Πολίτη και τον Μάρκο Σεφερλή.

«Ας αποφασίσει πρώτα η δικαιοσύνη και μετά θα μιλήσουμε κι εμείς για πιθανή συνεργασία. Θεωρώ ότι δεν είναι σωστό να παίρνεις θέση για τις υποθέσεις τους, προτού ολοκληρωθούν οι νομικές διαδικασίες», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου σε ερωτήσεις για Φιλιππίδη – Λιγνάδη.

Για τον Γιώργο Κιμούλη, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είπε: «Δεν ήταν σωστές οι συμπεριφορές του. Μετά από όλο αυτό που έχει γίνει, οι σκηνοθέτες και οι πιο μεγάλοι έχοντες εξουσία είναι πολύ προσεκτικοί στις συνεργασίες τους».

Για τον Χρήστο Πολίτη και τις δηλώσεις που είχε κάνει πρόσφατα γι’ αυτόν, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ανέφερε: «Δεν ήμουν αιχμηρή στη δήλωσή μου, απλά είπα την πραγματικότητα. Δεν έχω ακούσει άλλον δημοσίως να μιλάει για τον Νίκο Φώσκολο».

Για τον Μάρκο Σεφερλή, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είπε: «Υπήρξε μια εποχή που γινόταν βανδαλισμός των ανθρώπων με ιδιαιτερότητες. Περάσαμε στην εποχή που πρέπει να προσέχουμε ακόμα και το «και» που θα πούμε».

To άρθρο Αλεξάνδρα Παλαιολόγου για Φιλιππίδη – Λιγνάδη: Ας αποφασίσει πρώτα η δικαιοσύνη και μετά θα μιλήσουμε για πιθανή συνεργασία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button