Media

Χαλακατεβάκης: H μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή του και η αποκάλυψη για το γάμο του: “Μου έστειλε γράμμα”

Αλλαγμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 ο Βασίλης Χαλακατεβάκης. Ο ηθοποιός δεν έχει πια μούσια ενώ φαίνεται αρκετά αδυνατισμένος.

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης μίλησε με τρυφερότητα για την πατρότητα ενώ αποκάλυψε πώς η σύζυγός του, του έκανε πρόταση γάμου στέλνοντάς του ένα γράμμα.

«Το παιδί μου έφερε την ευτυχία. Με έχει βάλει σε μια γαλήνη. Εμένα με άλλαξε η περιπέτεια της ζωής μου και το παιδί. Και τα δύο έρχονται και συγκλίνουν. Το θέμα της υγείας είναι πολλά χρόνια πίσω, απλώς είμαι προσεκτικός. Τα βρήκα μετά από αυτό. Είχα τη στήριξη της Δέσποινας, δεν πήγα σε ειδικό. Αυτό το μοίρασμα που είχαμε ήταν αυτό που μας στήριξε και μας στηρίζει ακόμα», είπε και αποκάλυψε τι έγραφε το γράμμα που του έστειλε η σύζυγός του για τον… γάμο τους

«Η Δέσποινα με κάλεσε γάμο. Με κάλεσε στο κτίριο των αρχαιολόγων στην Πλάκα κάτω από την Ακρόπολη. Εκεί κάλεσε 150 φίλους και γνωστούς και κάποια στιγμή μου έστειλε ένα γράμμα που έλεγε “Αγαπητέ κύριε Χαλακατεβάκη ήγγικεν η ώρα πλέον να επισημοποιήσουμε τη σχέση μας και να βρεθούμε εκεί για αν ανταλλάξουμε όρκους αγάπης. Ήταν μία γιορτή. Ουρανοκατέβατο ήρθε. Όλοι οι φίλοι της λέγανε “θα έρθει ο Βασίλης ή θα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια;”. Πήγα αμήχανος, ήπια 4-5 τσικουδιές μέχρι να ανέβω πάνω να δω τι θα δω».

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button