Media

“Χθες το πρωί άνοιξα την τηλεόραση και…

Για τα τηλεοπτικά πρόσωπα, τον Ανδρέα Μικρούτσικο, αλλά και τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι στιλιστικές επιλογές της Ελεονώρας Μελέτη στο Ευρωκοινοβούλιο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Breakfast @ Star” η Μάγδα Τσέγκου.

“Τη φετινή σεζόν κρίνουμε ο ένας τον άλλον κι αυτό είναι τραγικό. Αυτό είναι trash. Το μεγαλύτερο χωριό και κουτσομπολιό είναι το τηλεοπτικό. Ξυπνάω χθες το πρωί, ήμουν χαλαρή, άνοιξα την τηλεόραση και πέτυχα τον Μικρούτσικο να ουρλιάζει έξαλλος. Λέω παιδιά κάτι παίζει και κάτι έχασα. Είπα στα παιδιά στο site τι έγινε και ουρλιάζει ο Μικρούτσικος; Μου είπε τίποτα. Κοιτάω μετά καλά καλά κι ούρλιαζε ο Μικρούτσικος για το φόρεμα της Μποφίλιου. Έλα Χριστός κι απόστολος πρωί πρωί” δήλωσε η δημοσιογράφος.

“Κάποια στιγμή θα επιστρέψω στην τηλεόραση. Η Μαρία Αναστασοπούλου με τον Άρη Πορτοσάλτε κάνουν καταπληκτική εκπομπή. Θα μου άρεσε να πάω στον Παπαδάκη, αλλά να μην ξυπνώ στις δυόμιση το πρωί. Θα έκανα το Happy Day, μου αρέσει να δοκιμάζομαι και τα διαφορετικά. Έχω προτάσεις, αλλά δεν κουμπώνει σε αυτό που θέλω εγώ. Είμαι σε μία φάση που έβαλα μπροστά στην προσωπική μου ζωή κι όχι την επαγγελματική. Δεν είχε γίνει πρόταση γάμου, είναι κάτι που το συζητάμε” πρόσθεσε η Μάγδα Τσέγκου.

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button