Αθλητικά

Δέχεται απειλές από τους οπαδούς της Ρόμα για το άσχημο ξεκίνημα η Ελληνίδα CEO του συλλόγου – Galaksias Portal News

Η Λίνα Σουλούκου έχει μπει στο στόχαστρο των οπαδών της Ρόμα για το άσχημο ξεκίνημα των «τζιαλορόσι» στο ιταλικό πρωτάθλημα, με την CEO του συλλόγου να βρίσκεται υπό αστυνομική προστασία μετά τα απειλητικά μηνύματα που δέχτηκε.

Η Λίνα Σουλούκου αποτελεί κόκκινο πανί για τους οπαδούς της Ρόμα το τελευταίο διάστημα, καθώς οι Tifosi του συλλόγου χρεώνουν στην ίδια την απόλυση του Ντανιέλε Ντε Ρόσι από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και θρύλος της ομάδας ήταν προπονητής στην Ρόμα από τα μέσα της περασμένης σεζόν, ωστόσο το άσχημο ξεκίνημα των «τζιαλορόσι» στο πρωτάθλημα, είχε ως αποτέλεσμα ο Ιταλός να απομακρυνθεί από το τιμόνι του club. 

Η παραπάνω κίνηση είχε ως αποτέλεσμα οι οπαδοί της Ρόμα να εναντιωθούν με την διοίκηση της ομάδας για τις αποφάσεις της, με την Λίνα Σουλούκου να μπαίνει στο στόχαστρο. Μάλιστα έξω από το προπονητικό κέντρο των Ιταλών αναρτήθηκε ένα πανό το οποίο έγραφε «Lina il male di Roma» (σ.σ Λίνα, το κακό της Ρόμα).

Κάπως έτσι αποφασίστηκε το άλλοτε στέλεχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός να βρεθεί υπό αστυνομική προστασία για ένα διάστημα, μέχρι τα πνεύματα να ηρεμίσουν.

Στο πλευρό της Σουλούκου μετά τις απειλές που δέχθηκε στάθηκε η πρώην πρόεδρος της Ρόμα, Ροζέλα Σένσι, η οποία σε δηλώσεις της ανέφερε:

«Ξέρω καλά αυτή την αίσθηση του φόβου, θυμάμαι τις πέτρες που πέταξαν προς το σπίτι μου με την κόρη μου που ήταν μόλις 25 ημερών. Έζησα υπό αστυνομική προστασία και δεν εύχομαι σε κανέναν να υποστεί αυτή την αίσθηση απογοήτευσης. Για αυτό εκφράζω την πλήρη αλληλεγγύη μου προς την διευθύνουσα σύμβουλο της Ρόμα, Λίνα Σουλούκου.

Ελπίζω αλλά και είμαι σίγουρη ότι οι διαμαρτυρίες θα παραμείνουν πολιτισμένες και ποτέ δεν θα επικεντρωθούν στην ιδιωτική ζωή ανθρώπων που έχουν το δικαίωμα να ζουν ελεύθερα και χωρίς φόβο».

Αξίζει να σημειωθεί πως στο παιχνίδι της Ρόμα απέναντι στην Ουντινέζε για την 5η αγωνιστική της Serie A, οι οπαδοί των «τζιαλορόσι» θα μπουν στο γήπεδο μισή ώρα μετά την έναρξη του ματς, ως ένδειξη διαμαρτυρίας προς την διοίκηση.

 

To άρθρο Λίνα Σουλούκου: Δέχεται απειλές από τους οπαδούς της Ρόμα για το άσχημο ξεκίνημα η Ελληνίδα CEO του συλλόγου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button