LifeStyle

Δεν έχει επικοινωνία, περιμένουμε, ελπίζουμε – Galaksias Portal News

Δύσκολες ώρες για τη θρυλική τραγουδίστρια Καίτη Γκρέυ, που νοσηλεύεται ύστερα από σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο. Η εγγονή της, Αγγελική Ηλιάδη, αποκάλυψε ότι όλα έγιναν από τη μια στιγμή, στην άλλη.

Η Καίτη Γκρέυ μεταφέρθηκε χθες (09.10.2024) στο νοσοκομείο χωρίς της αισθήσεις της και το ίδιο βράδυ στο πλευρό της βρέθηκε η Αγγελική Ηλιάδη, κόρη του γιου της σπουδαίας τραγουδίστριας.

«Η γυναίκα είναι μετά από εγκεφαλικό, δεν έχει κάποια επικοινωνία. Όλα συνέβησαν πολύ από τη μια στιγμή στην άλλη. Δυστυχώς, περιμένουμε και ελπίζουμε. Είναι πολύ νωρίς ακόμη.

Ξέρετε σε αυτές τις περιπτώσεις και σε γυναίκες μεγάλης ηλικίας που έχουν κι άλλα πολλά προβλήματα, πρέπει να περιμένουμε» είπε η Αγγελική Ηλιάδη σε δηλώσεις της στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα.

 

«Είναι κρίσιμη η κατάσταση. Έπαθε εγκεφαλικό. Είχε τα προβληματάκια υγείας της, αυτά που είχε πάντα, αλλά αυτό ήταν ξαφνικό», είπε από την πλευρά του, στην εκπομπή «Πρωινό», ο Κώστας Ηλιάδης, αδερφός της Αγγελικής και εγγονός της Καίτης Γκρέυ.

   

«Το προηγούμενο διάστημα είχε ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας της. Οι γιατροί μας λένε ότι είναι κρίσιμη η κατάσταση, τίποτα άλλο. Η γιαγιά είναι δυνατή και ευχόμαστε ότι μπορεί να αναρρώσει και πάλι» πρόσθεσε.

To άρθρο Αγγελική Ηλιάδη για Καίτη Γκρέυ: Δεν έχει επικοινωνία, περιμένουμε, ελπίζουμε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button