Media

“Δεν είμαι ένας άπιστος άνθρωπος αλλά…

Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και απάντησε για την επικείμενη βάφτιση της κόρης της με τον Ίαν Στρατή, τη σχέση της με τη θρησκεία, ενώ δεν έκρυψε την ενόχλησή της σε ερώτηση για την απόκτηση ενός δεύτερου παιδιού.

“Δεν έχουμε ξεκινήσει ετοιμασίες για τη βάφτιση γιατί δεν ξέρουμε αν θα προχωρήσουμε με τη βάφτιση. Το σκεφτόμαστε λίγο πιο χαλαρά, δεν μας αρέσουν τα παραδοσιακά και δεν είμαστε τόσο συνδεδεμένοι με τη θρησκεία” δηλώνει η Influencer – επιχειρηματίας.

“Θα κάνουμε μια ονοματοδοσία και θα κάνουμε και ένα πάρτι για την ύπαρξή της γιατί της το χρωστάμε. Το κομμάτι της θρησκείας μπορεί να το επιλέξει μόνη της. Δεν είμαι ένας άπιστος άνθρωπος, αλλά δεν είμαι ακριβώς της εκκλησίας. Η πίστη μου είναι το καλό των ανθρώπων” συμπληρώνει η YouTuber στα τηλεοπτικά συνεργεία που την εντόπισαν σε κοσμικό event.

 

Δείτε επίσης: Μαίρη Συνατσάκη: “Με βγάζουν σαν μια παράλογη κυρία που θέλει να ευνουχίσει τους άντρες και με βρίζουν χυδαία…”

 

“Το αν θα κάνω δεύτερο παιδί δεν είναι μία ερώτηση που λατρεύω, γιατί μπορεί το πρώτο να είναι σούπερ τυχερό και να μην μπορούσε να ξανασυμβεί αυτό. Οπότε δεν την λατρεύω τρομερά την ερώτηση για το δεύτερο. Αλλά εν είμαι εκεί όχι…” παραδέχεται χαρακτηριστικά κλείνοντας η Μαίρη Συνατσάκη.

 

Δείτε ακόμη: 

Δημήτρης Παπανώτας για Μαίρη Συνατσάκη: “Οι δικαιωματίστριες τελευταία μαζευτήκανε, γιατί;”

Μαίρη Συνατσάκη: “Τι παλαιολιθικό στερεοτυπικό ήταν”

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button