LifeStyle

Δεν πρέπει να κρίνουμε πόσο χρονών ήταν κι αν πρέπει να σταματήσει – Galaksias Portal News

Δηλώσεις παραχώρησε ο Στέλιος Διονυσίου στις ψυχαγωγικές εκπομπές και μίλησε για τις κρίσιμες ώρες που βιώνει η Μαρινέλλα και τα κακοήθη σχόλια που υπήρξαν για την τραγουδίστρια.

«Μου βάζετε δύσκολα γιατί πέρυσι δούλεψα με την Μαρινέλλα, πριν από δύο μήνες κάναμε δύο υπέροχες συναυλίες στην Κύπρο. Είναι παλικάρι και πιστεύω ότι θα τα καταφέρω. Ας προσευχηθούμε όλοι για αυτή τη μεγάλη τραγουδίστρια και θέλουμε να την έχουμε κοντά μας», είπε αρχικά ο Στέλιος Διονυσίου.

«Εγώ αυτήν την ενέργεια της Μαρινέλλας δεν την έχω. Αλώνιζε όλη την πίστα και τραγουδούσε όπως ένα νέο παιδί. Πραγματικά κάθε βράδυ μας έβαζε τα γυαλιά. Με αυτά τα σχόλια που διαβάζω, τις κακοήθειες και πραγματικά ντροπή! Μιλάμε για ένα μύθο και τη μεγαλύτερη τραγουδίστρια στην Ελλάδα. Και να πω ότι η γυναίκα έβγαινε και δεν άντεχε.

Η γυναίκα πέταγε, χορεύει, τραγουδά. Δεν πρέπει να κρίνουμε πόσο χρονών ήταν κι αν πρέπει να σταματήσει. Όσο αντέχει ο καλλιτέχνης και μπορεί να δίνει τη ψυχούλα του, μπορεί να τραγουδά όσο θέλει», απάντησε εκνευρισμένος ο Στέλιος Διονυσίου για τα σχόλια που υπήρξαν.

To άρθρο Στέλιος Διονυσίου για Μαρινέλλα: Δεν πρέπει να κρίνουμε πόσο χρονών ήταν κι αν πρέπει να σταματήσει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button