Media

Δέσποινα Μοιραράκη για τα χαλιά αξίας 17.890 ευρώ στο υπουργείο Τουρισμού: «Έχουμε πουλήσει επανειλημμένως σε χώρους του Δημοσίου”

Στο επίκεντρο βρέθηκε τις τελευταίες ώρες η Δέσποινα Μοιραράκη λόγω των αντιδράσεων που προκλήθηκαν από την απόφαση της υπουργού Τουρισμού, Όλγας Κεφαλογιάννη, να προχωρήσει στην αγορά δύο περσικών χαλιών για το γραφείο της αξίας 17.890 ευρώ. Η Δέσποινα Μοιραράκη μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και ξεκαθάρισε πως και στο παρελθόν έχουν διατεθεί χαλιά της σε άλλα υπουργεία και χώρους.

«Η επιχείρηση Μοιραράκη έχει επανειλημμένως πουλήσει και διαθέσει χαλιά σε χώρους του Δημοσίου. Σε πάρα πολλά υπουργεία και πρόσφατα είναι το υπουργείο Τουρισμού. Έχουν αγοραστεί και τοποθετηθεί χαλιά στο υπουργείο Εξωτερικών όταν ήταν υπουργός η κ. Μπακογιάννη, στο υπουργείο Ναυτιλίας, στο υπουργείο στο ΓΕΕΘΑ και σε άλλους χώρους και πρωτίστως έχουμε δώσει χαλιά στο Μέγαρο Μαξίμου από όταν ήταν πρωθυπουργός ο Ανδρέας Παπανδρέου και μετά. Όλα τα χαλιά που αγοράζονται για τους χώρους του Δημοσίου, παραμένουν στο Δημόσιο» απάντησε η Δέσποινα Μοιραράκη.

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button