Ελλάδα

Διακοπές ρεύματος σε περιοχές της Κρήτης σήμερα Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου – Galaksias.com

Οι περιοχές και οι ώρες που θα σημειωθεί διακοπή ρεύματος στην Κρήτη σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ

Διακοπές ρεύματος σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν σήμερα Μεγάλη Τρίτη, 30 Απριλίου, σε περιοχές των νομών, Ηρακλείου, Ρεθύμνου και Χανίων, καθώς ο ΔΕΔΔΗΕ υλοποιεί έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων.

Στο Ηράκλειο

Από 8:00 π.μ. έως 11:00 π.μ. στον Δήμο Χερσονήσου, στα Μάλλια στην οδό Ελ. Βενιζέλου, στην περιοχή της εκκλησίας Αγ. Νεκταρίου και της επιχείρησης Βλάχου Ιωαν.

Από 8:00 π.μ. έως 11:00 π.μ. στον Δήμο Χερσονήσου, στα χωριά Καλό χωριό, Ποταμιές, στη θέση Ξηροκαμάρα, στο δρόμο προς Καστέλι στην περιοχή του ποιμνιοστασίου Μαρή και στις εγκαταστάσεις του φράγματος Αποσελέμη.

Από 9:00 π.μ. έως 12:00 μ.μ. στον Δήμο Μινώα Πεδιάδος, στο Αρκαλοχώρι, στην πλατεία Δασκαλογιάννη, στην περιοχή του ΚΤΕΛ Αρκαλοχωρίου, του s.m. Πετράκη και δυτικά.                          

Από 9:00 π.μ. έως 12:00 μ.μ. στον Δήμο Αρχανών – Αστερουσίων, στο χωριό Αρμανώγεια και στην περιοχή του αρδευτικού Δανδουλάκη.

Στο Ρέθυμνο

Από 8:00 π.μ. έως 1:00 μ.μ. στον Δήμο Ρεθύμνης, στην περιοχή Αγία Πελαγία στα Μυσσίρια, όλοι Ανδρέα Παπαδάκη και Εφεδροπατέρα.

Από 12:00 μ.μ. έως 3:00 μ.μ. στον Δήμο Ρεθύμνης, αναχώρηση ανατολικά και νότια από την αποθήκη ΔΕΔΔΗΕ στα Μυσίρια προς οδό Εφέδρων Αξιωματικών.  

Στα Χανιά

Από 8:00 π.μ. έως 10:00 π.μ. στον Δήμο Πλατανιά, στις περιοχές Άνω Αγία Μαρίνα (δρόμος ΟΑΔΥΚ, από ελαιουργείο Μάνια έως και Πλατανιά μέχρι και ταβέρνα Μύλος του Κερατά).  

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button