Εργασία

Διανομείς: Ένα ποτάμι αποφασιστικής διεκδίκησης στους δρόμους της Αθήνας

Eνα ποτάμι από διανομείς με τα δίκυκλα τους κατακλύζει τους δρόμους της Αθήνας. Οι διανομείς στις ψηφιακές πλατφόρμες κατά χιλιάδες απεργούν και διαδηλώνουν για τα δίκαια αιτήματά τους.

Μετά τη συγκέντρωσή τους, οι εργαζόμενοι μέσα σε ένα πανδαιμόνιο από κορναρίσματα, με τα «κουτιά» στα μηχανάκια να μη μεταφέρουν παραγγελίες, αλλά τα αιτήματα της απεργίας, ξεκίνησαν τη μοτοπορεία τους.

Πήγαν στην συναυλία για τα Τέμπη

«Δεν ξεχνάμε αυτό το έγκλημα. Δεν το ξεχνάμε γιατί συνεχίζουμε και ζούμε σε μια απέραντη Κοιλάδα των Τεμπών. Δουλεύουμε σε πολύ απαράδεκτες συνθήκες, απαράδεκτες για τη ζωή μας, χωρίς μέτρα Υγείας και Ασφάλειας, χωρίς Μέσα Ατομικής Προστασίας» τόνισε ο Γιώργος Στεφανάκης, πρόεδρος του Συνδικάτου Επισιτισμού – Τουρισμού – Ξενοδοχείων Ν. Αττικής όταν το ποτάμι της απεργιακής μοτοπορείας των διανομέων έφτασε έξω από το Καλλιμάρμαρο, ενώ ήταν σε εξέλιξη η συναυλία για τα Τέμπη.

Ο κόσμος που ήταν εκεί υποδέχθηκε τους απεργούς με χειροκροτήματα και υψωμένες γροθιές.

«Είμαστε εδώ για να εκφράσουμε και εμείς τη δική μας συμπαράσταση στους γονείς των θυμάτων των Τεμπών» σημείωσε ο Γ. Στεφανάκης και πρόσθεσε: «Μετράμε και εμείς τους δικούς μας νεκρούς και σακατεμένους για ένα πολύ μικρό μεροκάματο. Ενώνουμε τη φωνή μας μαζί σας και γινόμαστε πιο δυνατοί. Η αλληλεγγύη είναι όλων μας. Όλου του λαού και γι’ αυτό σας ευχαριστούμε. Όλοι μαζί στον αγώνα».

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button