LifeStyle

«Δηλώνω ερωτευμένος με την Τζόρτζια Σιακαβάρα» – Τι είπε για το ταξίδι του μέλιτος – Galaksias Portal News

Κωνσταντίνος Πλεύρης και Τζόρτζια Σιακαβάρα παραμένουν μαζί με τον 83χρονο να δηλώνει ερωτευμένος με την 49χρονη καλλιτέχνιδα.

Κωνσταντίνος Πλεύρης και Τζόρτζια Σιακαβάρα παραμένουν μαζί και αποδεικνύουν πως ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά. Εκείνος είναι 83 ετών και εκείνη 49. Η σχέση τους είχε προκαλέσει αντιδράσεις, με τον γιο του έμπειρου νομικού, να αναφέρει από την πρώτη στιγμή ότι δεν του αρέσει η δημοσιότητα στο όλο θέμα. «Η επιλογή του πατέρα μου είναι σεβαστή» είχε πει ο Θάνος Πλεύρης.

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης σε έξοδό του το βράδυ της Τετάρτης 19 Σεπτεμβρίου του 2024. Ο 83χρονος νομικός, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σχέση του με τη Τζόρτζια Σιακαβάρα, για τη γνωριμία τους, ενώ απάντησε και στις φήμες γάμου που είχαν κυκλοφορήσει.

«Έχω βρει περίπου το άλλο μου μισό στην Τζόρτζια Σιακαβάρα. Δηλώνω ερωτευμένος. Την είδα σε μια εκδήλωση και μου άρεσε, όπως είναι φυσικό να αρέσει σε έναν άντρα. Από εκεί και πέρα δεν ξέρουμε που θα καταλήξει αυτή η υπόθεση», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.

Σε ερώτηση για το αν έχουν παντρευτεί με την Τζόρτζια Σιακαβάρα, ο Κωνσταντίνος Πλεύρης απάντησε: «Δεν διαψεύδω, ούτε επιβεβαιώνω τον γάμο μου με την Τζόρτζια. Το καλοκαίρι περάσαμε πολύ ωραία, ο μήνας του μέλιτος όμως, είχε γίνει νωρίτερα».

Εκτός από το καλλιτεχνικό της ταλέντο και τη φωνή της, η Τζόρτζια Σιακαβάρα έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων σε αγγλόφωνο κολλέγιο. Έχει τελειώσει αισθητικός σε ΙΕΚ και στα 43 της σπούδασε υποκριτική. Νωρίτερα, είχε πάει σε πρακτορείο μοντέλων ενώ έχει συμμετάσχει σε διαφημίσεις ως μοντέλο.

To άρθρο Κωνσταντίνος Πλεύρης: «Δηλώνω ερωτευμένος με την Τζόρτζια Σιακαβάρα» – Τι είπε για το ταξίδι του μέλιτος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button