Εργασία

Δήμος καταγγέλλει την απόλυση εργαζόμενης από θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο

Την απόλυση εργαζόμενης, στο Θεραπευτικό Παιδαγωγικό Κέντρο «Η ΜΕΡΙΜΝΑ», της μοναδικής στο διοικητικό τμήμα, καταγγέλλει με ανακοίνωση της, η δημοτική αρχή Πάτρας. 

Σύμφωνα με το δήμο, η αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας, Βίβιαν Σαμούρη, επικοινώνησε τηλεφωνικά με την Διοίκηση του Ιδρύματος, ζητώντας εξηγήσεις. Ταυτόχρονα στο Ίδρυμα, μετέβησαν η δημοτική σύμβουλος Ευδοξία Αβραμοπούλου, η Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στα Ιδρύματα Υγείας, Ιωάννα Πελεκούδα, καθώς και αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου, απαιτώντας να ανασταλεί η απόλυση.

Σύμφωνα με την Ιωάννα Πελεκούδα, η απόλυση είναι καταχρηστική, αφού ήταν η μοναδική εργαζόμενη στο διοικητικό τμήμα της «Μέριμνας» (από τέσσερις που υπήρχαν), με σκοπό της διοίκησης, να παραχωρήσει την διοικητική δουλειά σε ιδιώτη. Μάλιστα, όπως η ίδια τόνισε, εκείνοι που βρέθηκαν στο Ίδρυμα για να στηρίξουν την εργαζόμενη δέχτηκαν την ειρωνεία της διοίκησης, αλλά και χυδαία τραμπούκικη επίθεση.

Θυμίζουμε ότι η Δημοτική Αρχή της Πάτρας στηρίζει τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων της «Μέριμνας», οι οποίοι εδώ και πάνω από ένα χρόνο, διεκδικούν έκτακτη επιχορήγηση και κατεπείγουσα καταβολή της οφειλόμενης χρηματοδότησης, ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία του ιδρύματος.

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button