Media

Δώρα Αναγνωστοπούλου για Γιώργο Λιάγκα: “Δεν μπορεί κανείς να θέλει να κάνει τηλεθέαση μέσα από το πένθος”

Η Δώρα Αναγνωστοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, όπου μίλησε για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ως παρουσιάστρια στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

«Προσπαθούμε να μην κλάψουμε, να μην συγκινηθούμε, να μην θυμώσουμε. Δυσκολεύομαι καμιά φορά, η εμπειρία παίζει ρόλο. Υπάρχουν στιγμές που θυμώνεις και συγκινείσαι. Δεν έφτασα να δακρύσω στο δελτίο, αλλά υπάρχουν ρεπορτάζ όπου βλέπεις το βίντεο και αφήνεσαι. Στον αέρα, όμως, δεν έχω νιώσει ότι χρειάζεται να συγκρατηθώ».Μεταξύ άλλων σχολίασε και τον σάλο που ξέσπασε γύρω από τον Γιώργο Λιάγκα.

Οι δημοσιογράφοι έχουμε έναν ρόλο, και αυτός είναι να ελέγχουμε την εξουσία. Δεν είναι το ίδιο για όλους. Δεν μπορούν όλοι να το κάνουν με την ίδια αυταπάρνηση που το κάνουν άλλοι. Μπορώ να πω ότι προσπαθώ να το κάνω και θαυμάζω ανθρώπους που το κάνουν με συνέπεια.

Προφανώς δεν συμφωνώ με το ότι δεν πρέπει να υπάρχουν κόκκινες γραμμές. Ιδίως στο πένθος, δεν μπορεί κανείς να θέλει να κάνει τηλεθέαση μέσα από μια τέτοια κατάσταση. Νομίζω ότι το παραδέχτηκε και ο Γιώργος Λιάγκας, ότι ήταν ένα σφάλμα. Από εκεί και πέρα, θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να το σχολιάσω παραπάνω» ανέφερε χαρακτηριστικά στον αέρα του Mega.

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button