LifeStyle

«Έχω ελάχιστες εμπειρίες στη ζωή μου, μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού» – Galaksias Portal News

Η Κατερίνα Στικούδη μίλησε για τα προσωπικά της μπροστά στις κάμερες. Αναφέρθηκε στον σύζυγό της, τον οποίο γνώρισε στα 23 της χρόνια.

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε το βράδυ της Κυριακής (20-10-2024) η Κατερίνα Στικούδη. Η γνωστή τραγουδίστρια και παρουσιάστρια, απάντησε σχετικά με το αν έχει βγει με κάποιον που την προσέγγισε μέσω των social media, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως γνωρίστηκε μόλις στα 23 της, με τον σύζυγό της.

«Δεν πρόλαβα να βγω ούτε μέχρι το περίπτερο με κάποιον από το Instagram γιατί γνώρισα τον άντρα μου στα 23, οπότε δεν…» είπε αρχικά.

«Εμπειρίες ελάχιστες, μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού», συνέχισε η Κατερίνα Στικούδη. «Δεν το μετανιώνω, ίσα ίσα χαίρομαι που γνώρισα τον άνθρωπό μου και δεν χρειάστηκε να πειραματιστώ με διάφορα».

Το 2009 ξεκίνησε τη σχέση της με τον DJ και μουσικό επιμελητή του συγκροτήματος ΝΕΒΜΑ, Βαγγέλη Σερίφη (γνωστό και ως DJ Rico). Στις 25 Αυγούστου 2018 παντρεύτηκαν στη Θεσπρωτία. Στις 17 Οκτωβρίου 2021 γέννησε το πρώτο τους παιδί, τον Βύρωνα και στις 14 Φεβρουαρίου 2024 γεννήθηκε ο δεύτερος γιος τους, ο Νικόλας.

Η Κατερίνα Στικούδη, γεννήθηκε στις 16 Απριλίου 1985 στη Θεσσαλονίκη όπου και μεγάλωσε. Από μικρή ηλικία και για πολλά χρόνια, ασχολήθηκε με την κολύμβηση και μάλιστα υπήρξε αθλήτρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ, με την οποία το 2001 κατέκτησε τη πέμπτη θέση σε πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Μετά το σχολείο, φοίτησε στο τμήμα ιατρικών εργαστηρίων του ΤΕΙ Λάρισας αλλά δεν αποφοίτησε ποτέ λόγω της ενασχόλησης της με το modeling και την εγκατάσταση της στην Αθήνα.

To άρθρο Κατερίνα Στικούδη: «Έχω ελάχιστες εμπειρίες στη ζωή μου, μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button