LifeStyle

Έφτιαξε ταινία μικρού μήκους για την στήριξη παιδιών που βιώνουν τις επιπτώσεις του πολέμου – Galaksias Portal News

Ταινία animation μικρού μήκους δημιούργησε η Αγγλίδα τραγουδίστρια, χορεύτρια και στιχουργός Κέιτ Μπους για να ενισχύσει τις προσπάθειες οργάνωσης, η οποία βοηθά παιδιά που ζουν με τις επιπτώσεις του πολέμου και των συγκρούσεων.

Η τραγουδίστρια έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά πρόσφατα εμφανίστηκε σε σπάνια συνέντευξη στο πρόγραμμα Today του BBC Radio 4 ενόψει της κυκλοφορίας της ταινίας μικρού μήκους «Little Shrew», της οποίας υπογράφει τη σκηνοθεσία και το σενάριο.

Με μουσική υπόκρουση το «Snowflake» του 2011, το οποίο περιλαμβάνεται στην τελευταία ολοκληρωμένη κυκλοφορία της «50 Words for Snow» το ασπρόμαυρο animation φιλμ κυκλοφορεί με στόχο τη συγκέντρωση οικονομικής βοήθειας για τη μη κερδοσκοπική οργάνωση War Child.

Στον ιστότοπο της Κέιτ Μπους, η παρακολούθηση της ταινίας είναι δωρεάν, αλλά ενθαρρύνει τους θεατές να υποστηρίξουν οργανώσεις που βοηθούν τα παιδιά που πλήττονται από συγκρούσεις.

«Ξεκίνησα να δουλεύω για την ταινία με τον εικονογράφο Τζιμ Κέι πριν από μερικά χρόνια, δεν πέρασε πολύς καιρός μετά το ξέσπασμα του πολέμου στην Ουκρανία και νομίζω ότι ήταν τόσο σοκ για όλους μας» είπε η Μπους.

«Ζούσαμε όλοι μία τόσο μεγάλη περίοδο ειρήνης. Και απλά ένιωσα ότι ήθελα να γυρίσω μία μικρού μήκους animation ταινία που θα είχε αρχικά ένα μικρό κορίτσι. Ήταν πραγματικά η ιδέα παιδιών που είχαν παγιδευτεί στον πόλεμο. Ήθελα να στρέψω την προσοχή στο πόσο φρικτό είναι για τα παιδιά» σημείωσε.

«Νομίζω ότι όλοι έχουμε περάσει πολύ δύσκολες στιγμές. Αυτές είναι σκοτεινές εποχές που ζούμε και νομίζω ότι, ως ένα βαθμό, όλοι έχουν φθαρεί» υπογράμμισε η τραγουδίστρια.

«Περάσαμε την πανδημία, αυτό ήταν ένα τεράστιο σοκ και νομίζω ότι νιώθαμε ότι, μόλις τελειώσει, θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε ενός είδους κανονική ζωή. Αλλά στην πραγματικότητα φαίνεται απλώς ότι περνάμει από τη μια κατάσταση στην άλλη και περισσότεροι πόλεμοι φαίνεται να ξεσπούν συνεχώς».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Κέιτ Μπους δήλωσε ότι έχει «πολλές ιδέες» που θέλει να προωθήσει τώρα που είναι έτοιμη να δημιουργήσει νέο υλικό.

To άρθρο Κέιτ Μπους: Έφτιαξε ταινία μικρού μήκους για την στήριξη παιδιών που βιώνουν τις επιπτώσεις του πολέμου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button