Media

“Εγώ εδώ είμαι για να σας πω πόσο χρονών…

Το πρωί της Τρίτης, με αφορμή το σχόλιο του Δήμου Βερύκιου για την Έλλη Στάη, η Αφροδίτη Γραμμέλη εξέφρασε την αντίθεσή της στα όσα ειπώθηκαν και η ένταση ανέβηκε στο τραπέζι του “Πρωινό“.

“Αυτό τώρα γιατί έπρεπε να ειπωθεί; Γιατί έπρεπε να σχολιάσουμε το πρόσωπο της κυρίας Σταή; Η κα Στάη εμφανίζεται ως μοντέλο στην τηλεόραση; Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να σχολιάσουμε την εικόνα της κα Στάη, της οποίας ο ρόλος τηλεοπτικά είναι ο δημοσιογραφικός της ρόλος. Δεν βρίσκω κανένα λόγο, δεν το κάναμε και για τους άντρες και πολύ σωστά δεν το κάναμε. Διαφωνώ με τον Δήμο” είπε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη και συνέχισε:

“Δεν είπε ότι είναι μια όμορφη γυναίκα και ότι η Έλλη μεγαλώνει όμορφα. Ο Δήμος είναι ένας άνθρωπος που αυτοσχεδιάζει, είναι ένας πολύ έμπειρος άνθρωπος”.

 

Δείτε επίσης: Δήμος Βερύκιος για Έλλη Στάη: “Την είδα στην τηλεόραση… μπέμπα ετών 70, καινούργιο πρόσωπο”

 

Στη συνέχεια, η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε σε υψηλότερους τόνους:

“Γιατί να δηλώνουμε την ηλικία μας στην τηλεόραση; Γιατί να δηλωθεί η ηλικία της κα Στάη; Εγώ εδώ είμαι για να σας πω πόσο χρονών είμαι ή να σας πω την άποψή μου για τα τηλεοπτικά; Η Έλλη Στάη είναι δημοσιογράφος που σχολιάζει την τηλεοπτική επικαιρότητα, για ποιο λόγο να πούμε αν φαίνεται μπεμπέκα; Δεν είπα να σταυρώσουμε τον Δήμο Βερύκιο αλλά σε κάθε περίπτωση το να λες «μπεμπέκα στα 70″, πώς το ακούτε;”

 

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button