Media

“Είχα βγει σε μία εκπομπή να τραγουδήσω…

Η Νάντια Μπουλέ φιλοξενήθηκε στο πλατό του “Πρωίαν σε είδον” το πρωί της Τετάρτης και μίλησε για την καριέρα της μεταξύ άλλων.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε παράλληλα στην περίοδο της τηλεόρασης και στα σχόλια που άκουγε τότε, όταν επέλεγε να τραγουδήσει ή να κάνει κάτι πιο θεατρικό στις εκπομπές που συμμετείχε.

“Θα ήθελα να είχα ξεκινήσει το μιούζικαλ πολύ νωρίτερα. Το ανακάλυψα όταν πήγα στο Λονδίνο στα 25-26 και είδα το Chicago στο West End. Δεν θα ξεχάσω τη στιγμή που είδα τη Βέλμα στη σκηνή και έπαθα σοκ. Σφίχτηκε το στομάχι μου και είπα: Χριστέ μου, τι είναι αυτό, θέλω κι εγώ” είπε αρχικά η Νάντια Μπουλέ.

 

Δείτε επίσης: Νάντια Μπουλέ: “Είμαι 40 και δουλεύω από τα 11- Έρχεται η νέα γενιά, δεν είμαστε οι μικροί της παρέας”

 

“Εγώ εκείνη την περίοδο έκανα τηλεόραση. Τραγουδούσα από πολύ μικρή και χορό έκανα και σεμινάρια υποκριτικής, απλά τότε σε εκείνη τη φάση, όταν έκανες διαφορετικά πράγματα και επειδή ο κόσμος με ήξερε από την τηλεόραση, ήταν λίγο περίεργο” περιγράφει στη συνέχεια η ηθοποιός.

“Θυμάμαι ότι είχα πάει στο Dancing with the Stars και τα σχόλια ήταν: τι θέλει τώρα αυτή και χορεύει; Είχα βγει σε μία άλλη εκπομπή να τραγουδήσω και η αντίδραση ήταν: κάτσε, ρε παιδί μου, ποια είσαι τώρα εσύ;” ανέφερε χαρακτηριστικά η Νάντια Μπουλέ για την εμπειρία της από την τηλεόραση.

 

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button