Πολιτική

«Είμαι ο Στέφανος. Σκέτο. Και ζητώ συγγνώμη» – Έτσι ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης

Το έκανε κι επίσημα ο Στέφανος Κασσελάκης. Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ την Πέμπτη το απόγευμα (03.10.24), μετά από μία περίοδο έντονου παρασκηνίου γύρω από τον χρόνο, όπου θα γνωστοποιούσε ότι τελικά θα διεκδικήσει ξανά το «τιμόνι» του κόμματος από το οποίο αποπέμφθηκε.

Με ένα βίντεό του στα Social Media, όπως είχε γίνει γνωστό εδώ και μέρες, ο Στέφανος Κασσελάκης ανακοίνωσε ότι θα συμμετάσχει στην κούρσα για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με τον Παύλο Πολάκη, τον Σωκράτη Φάμελλο και τον Νικόλα Φαραντούρη. 

 

Σημειώνεται πως οι δημοσκοπήσεις τον θέλουν να κερδίζει τη «μάχη» της κάλπης, με στελέχη της Κουμουνδούρου να έχουν δηλώσει πως θα αποχωρήσουν σε περίπτωση επανεκλογής του στην προεδρία. 

Στην ανάρτηση που συνοδεύει το βίντεο, στο οποίο ο κ. Κασσελάκης ανακοινώνει την υποψηφιότητά του, ξεκινά ζητώντας «συγγνώμη». 

«Είμαι ο Στέφανος. Σκέτο. Και ζητώ συγγνώμη», λέει χαρακτηριστικά. 

 

To άρθρο «Είμαι ο Στέφανος. Σκέτο. Και ζητώ συγγνώμη» – Έτσι ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ο Κασσελάκης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button