Αθλητικά

«Είμαι συντετριμμένος, στέλνω την αγάπη μου στην οικογένειά του» – Galaksias Portal News

Ο πρώην προπονητής της εθνικής ποδοσφαίρου, Γκουστάβο Πογέτ -και άνθρωπος που κάλεσε τον Τζορτζ Μπάλντοκ για πρώτη φορά στη γαλανόλευκη- εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του ποδοσφαιριστή.

Ο Γκουστάβο Πογέτ αποχαιρέτησε κι εκείνος με την σειρά του τον Τζορτζ Μπάλντοκ δηλώνοντας συντετριμμένος με την απώλειά του και δείχνοντάς συμπαράσταση στην οικογένειά του.

Θυμίζουμε ότι ο 56χρονος πρώην Ομοσπονδιακός τεχνικός, ήταν αυτός που κάλεσε για πρώτη φορά τον Τζορτζ Μπάλντοκ στην Εθνική ποδοσφαίρου.

Από το 2022 ήταν διεθνής, καταγράφοντας 12 συμμετοχές με τη γαλανόλευκη φανέλα. Η πρώτη του εμφάνιση έγινε στις 2 Ιουνίου του 2022, στο Β. Ιρλανδία – Ελλάδα (0-1) για το Nations League. Η τελευταία του εμφάνιση στην Εθνική ποδοσφαίρου έγινε στις 26 Μαρτίου 2024, στο Γεωργία – Ελλάδα (0-0) στον “τελικό” των πλέι οφ για την πρόκριση στο Euro 2024.

Το story του Γκουστάβο Πογιέτ:

“Την αγάπη μου και τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του Τζορτζ και τους οικείους του. Είμαι συνετριμμένος. Αναπαύσου εν ειρήνη Τζορτζ”.

To άρθρο Πογέτ για το θάνατο του Μπάλντοκ: «Είμαι συντετριμμένος, στέλνω την αγάπη μου στην οικογένειά του» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button