Αθλητικά

«Είμαστε συγκλονισμένοι με το θάνατο του πρώην παίκτη μας» – Galaksias Portal News

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ πρόλαβε να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό μόνο σε τέσσερα παιχνίδια, αφού πέθανε λίγους μήνες μετά την άφιξή του στην Ελλάδα, μετά από μία μεγάλη καριέρα στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Για μία εφταετία, ο Τζορτζ Μπάλντοκ τίμησε τη φανέλα της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και πανηγύρισε μαζί της την άνοδο στην Premier League, όπου και έκανε πάνω από 80 συμμετοχές. Η αγγλική ομάδα βυθίστηκε έτσι στο πένθος μετά το θάνατό του και εξέφρασε τη λύπη της για το χαμό του, μέσα από τα social media.

Η ανάρτηση της Σέφιλντ για τον Μπάλντοκ

«Όλοι στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ είναι συγκλονισμένοι και εξαιρετικά λυπημένοι από την είδηση του θανάτου του πρώην παίκτη μας, Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ο αμυντικός έφυγε από τον σύλλογο το καλοκαίρι μετά από επτά χρόνια στο Bramall Lane και ήταν εξαιρετικά δημοφιλής στους οπαδούς, το προσωπικό και τους συμπαίκτες του που φόρεσαν την ερυθρόλευκη φανέλα δίπλα του. Τα ειλικρινή συλλυπητήρια όλων όσων σχετίζονται με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ εκφράζονται στην οικογένεια και τους φίλους του Τζορτζ».

 

To άρθρο Στο πένθος και η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για τον Τζορτζ Μπάλντοκ: «Είμαστε συγκλονισμένοι με το θάνατο του πρώην παίκτη μας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button