Media

“Είναι δυνατόν; Μου έστειλαν μετά μήνυμα…

Το πρωί της Τετάρτης στον αέρα του “Κοινωνία Ώρα MEGA” η Ανθή Βούλγαρη περιέγραψε την “περιπέτεια” που είχε χθες στο σούπερμάρκετ.

Η δημοσιογράφος πήγε να αγοράσει κάποια πράγματα και επειδή είχε ουρά στα τυριά, αναγκάστηκε να πάρει ένα συσκευασμένο τυρί σε φέτες, γνωστής αλυσίδας σούπερμάρκετ.

Όταν γύρισε στο σπίτι και το άνοιξε για να το βάλει στη θήκη του και έπειτα στο ψυγείο, δεν πίστευε στα μάτια της με αυτό που είδε. Το τυρί ήταν μουχλιασμένο. Η ίδια έκανε και σχετική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μόλις οι υπεύθυνοι το είδαν, της έστειλαν αμέσως μήνυμα.

“Παίρνω ένα τυρί light, συσκευασμένο, ιδιωτικής ετικέτας. Πάω σπίτι και ανοίγω και τι βλέπω; Μουχλίτσα! Δεν είχε λήξει. Βαριόμουν να το πάω πίσω. Το ανέβασα στο Instagram και μου έστειλαν οι υπεύθυνοι του σούπερ μάρκετ να το πάω πίσω αλλά δεν είναι αυτό το θέμα… Και ο υπεύθυνος του eshop και ο υπεύθυνος πελατών. Είναι δυνατόν να είναι αλλοιωμένο το τυρί μέσα στο σακουλάκι;” είπε μεταξύ άλλων η Ανθή Βούλγαρη.

 

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button