Τεχνολογιά

Έκλεισαν οι κάλπες στο ΠΑΣΟΚ – Ψήφισαν πάνω από 300.000 πολίτες – Galaksias Portal News

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή των φίλων και μελών του ΠΑΣΟΚ στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κόμματος. Οι κάλπες έκλεισαν επίσημα στις 20:00, η συμμετοχή ξεπέρασε τις  300.000 άτομα, ενώ σε ορισμένα εκλογικά κέντρα όπου παρατηρούνταν μεγάλες ουρές, η διαδικασία συνεχίστηκε μέχρι να ψηφίσει και ο τελευταίος πολίτης.

Το ρεκόρ των εκλογών του 2021 έσπασε σήμερα καθώς μέχρι τις 20.00 το βράδυ, είχαν προσέλθει για να ψηφίσουν 300.735 ψηφοφόροι προκειμένου να εκλέξουν νέο πρόεδρο,  ξεπερνώντας ήδη τον τελικό αριθμό του 2021, όπου είχαν ψηφίσει 270.206 άτομα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την παράταση της ψηφοφορίας κατά μία ώρα -από τις 19.00 στις 20.00- αλλά και την σιωπηρή παράταση που δόθηκε μετά τις 20.00 για το κλείσιμο των καλπών σε όσα εκλογικά κέντρα είχαν ουρές τα πρώτα επίσημα συγκεντρωτικά αποτελέσματα που θα είναι ικανά να δώσουν ένα αξιόπιστο εκλογικό αποτέλεσμα, αναμένεται να ανακοινωθούν μετά τις 22.00 το βράδυ.

Πλέον, ακολουθεί η καταμέτρηση των ψήφων, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ώρες, για να δείξει αν κάποιος από τους 6 υποψήφιους στις εκλογές του ΠΑΣΟΚ, κατάφερε να συγκεντρώσει το 50+1 των ψήφων ή σε αντίθετη περίπτωση το κόμμα θα πάει σε β’ γύρο εκλογών, την επόμενη Κυριακή 13 Οκτωβρίου, για να αναμετρηθούν οι δύο υποψήφιοι που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους.

Η καταμέτρηση των ψήφων γίνεται μέσω τάμπλετ οπότε εκτιμάται ότι γρήγορα θα υπάρξει αποτέλεσμα. Μία πρώτη εικόνα, θα βγει μόλις ολοκληρωθεί η καταμέτρηση του 15% των ψήφων, μετά τις 21.30 το βράδυ…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος, Νάντια Γιαννακοπούλου, Άννα Διαμαντοπούλου, Χάρης Δούκας και Μιχάλης Κατρίνης αναμένουν τώρα το αποτέλεσμα της κάλπης, για να μάθουν αν κάποιος από τους 6 κατάφερε να συγκεντρώσει το 50+1 ή αν οι δύο από αυτούς, θα αναμετρηθούν στον β’ γύρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button