Τεχνολογιά

Ελεύθερο άφησε η εισαγγελέας τον υπεύθυνο λειτουργίας του ξενοδοχείου «Laggona Boutique»

Αφέθηκε ελεύθερος ο 53χρονος υπεύθυνος του ξενοδοχείου στο Λιμνοχώρι Φλώρινας, «Laggona Boutique», όπου το βράδυ του Σαββάτου (26/10) σημειώθηκε δηλητηρίαση 14 ατόμων από αναθυμιάσεις του συστήματος θέρμανσης.

Στον 53χρονο έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για επικίνδυνη σωματική βλάβη από αμέλεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο υπεύθυνος του ξενοδοχείου, Παναγιώτης Κωτσίδης, προσήλθε στο δικαστικό Μέγαρο λίγο μετά τις 10.30 π.μ. και απολογήθηκε χωρίς παρουσία δικηγόρου.

Να σημειωθεί ότι ο εισαγγελέας έχει διατάξει έρευνα για τη διερεύνηση του συμβάντος και μετά την ολοκλήρωσή της δεν αποκλείεται να υπάρξει αλλαγή στις κατηγορίες των αδικημάτων.

Στο «Laggona Boutique» έπαθαν ομαδική δηλητηρίαση, λόγω αναθυμιάσεων από το σύστημα θέρμανσης, 14 άτομα, εκ των οποίων ο ένας σοβαρά και ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Κοζάνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα εγκαίνια λειτουργίας του ξενοδοχείου έγιναν μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Ως προς την κατάσταση της υγείας του ατόμου που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Κοζάνης ο διευθυντής της μονάδας δηλώνει ότι «παραμένει σοβαρή» και ότι «θα δούμε πώς θα εξελιχθεί τις επόμενες ημέρες».

Στο ξενοδοχείο είχε επιβληθεί πρόστιμο στις 20 Οκτωβρίου

Στο εν λόγω ξενοδοχείο, το αρμόδιο τμήμα του ΕΟΤ, δηλαδή η Περιφερειακή Υπηρεσία Τουρισμού Κοζάνης, είχε επιβάλει στις 20 Οκτωβρίου 2024 πρόστιμο πάνω από 10.000 ευρώ, επειδή ο ιδιοκτήτης δεν είχε προβεί σε δήλωση γνωστοποίησης λειτουργίας μονάδας υγειονομικού ενδιαφέροντος και για ανακριβή και αναληθή στοιχεία τα οποία δεν είχαν συμπληρωθεί στο φάκελο της άδειας που είχε εκδοθεί το 2017.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από τα περιστατικά δηλητηρίασης, οι αρμόδιες αρχές προχώρησαν στη σφράγιση της ξενοδοχειακής μονάδας.

Διαβάστε σχετικό ρεπορτάζ της «Ζούγκλας» για τις παρανομίες, τις ελλείψεις και τα αναληθή στοιχεία με τα οποία λειτουργούσε το ξενοδοχείο «Laggona Boutique»

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button