Εργασία

Ελεγκτές Περιφέρειας Αττικής: Αδυνατούμε να μετακινηθούμε!

Tην άμεση ανάγκη να καλυφθεί η μηνιαία κάλυψη των εξόδων κίνησης εντός έδρας, των ελεγκτικών μηχανισμών με τη μορφή των πάγιων οδοιπορικών, τονίζουν με επιστολή τους προς τον Περιφερειάρχη, Νίκο Χαρδαλιά, οι εργαζόμενοι της περιφέρειας Αττικής.

Όπως επισημαίνει ο ΣΥΠΑ, έχει ξεπεραστεί προ πολλού κάθε όριο αντοχής των υπαλλήλων, οι οποίοι ζητούν να προωθηθεί άμεσα η ρύθμιση για τη μηνιαία κάλυψη των εξόδων κίνησης.

Αναλυτικά, το έγγραφο του ΣΥΠΑ προς τον Περιφέρειάρχη Αττικής:

Σας καταθέτουμε το από 19/9/2024 Ενημερωτικό Σημείωμα των υπαλλήλων της Δ/νσης Υγειονομικού Ελέγχου και Περιβαλλοντικής Υγιεινής Π.Ε. Δυτικού Τομέα Αθήνας, όπου αναδεικνύονται ανάγλυφα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι υπάλληλοι της συγκεκριμένης Δ/νσης και αφορούν την αδυναμία εκτέλεσης των αρμοδιοτήτων, λόγω αδυναμίας αντιμετώπισης των αναγκαίων καθημερινών μετακινήσεων με μέσα μαζικής μεταφοράς, κάλυψης με υπηρεσιακά οχήματα και ουσιαστικής κάλυψης των εξόδων κίνησης με τα ΙΧ αυτοκίνητά τους.

Τα αναφερόμενα:

  • αφορούν όλους τους υπαλλήλους όλων των ελεγκτικών υπηρεσιών της Περιφέρειας
  • προκαλούν τεράστιες δυσλειτουργίες στις υπηρεσίες, οδηγούν σε τεράστιες καθυστερήσεις και στην μη εκτέλεση αρκετών αρμοδιοτήτων
  • αναγκάζουν υπαλλήλους να πληρώνουν από την τσέπη τους έξοδα κίνησης

Με το Ενημερωτικό Σημείωμα των συναδέλφων αναδεικνύεται το ατελέσφορο της κάλυψης των εξόδων κίνησης των υπαλλήλων με οποιοδήποτε άλλο τρόπο εκτός από την χορήγηση πάγιων οδοιπορικών, αίτημα το οποίο καταθέτουμε και ξανακαταθέτουμε εδώ και χρόνια.

Θεωρώντας ότι έχει ξεπεραστεί προ πολλού κάθε όριο αντοχής και ανοχής των υπαλλήλων, ζητάμε να προωθηθεί άμεσα η ρύθμιση για την μηνιαία κάλυψη των εξόδων κίνησης εντός έδρας των ελεγκτικών μηχανισμών με τη μορφή των πάγιων οδοιπορικών.

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button