Ελλάδα

Εμφάνιση – έκπληξη σε σούπερ μάρκετ στην Πενσυλβάνια – Έδωσε σε γυναίκα 100 δολάρια (vid)

Ο λογαριασμός μόλις έπεσε κατά 100 δολάρια, είπε στη γυναίκα

Η πρόσφατη επίσκεψη του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ στην Πενσυλβάνια έγινε θέμα συζήτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όταν δημοσιεύτηκε ένα βίντεο όπου φαίνεται να δίνει χρήματα σε μία γυναίκα στο ταμείο ενός σούπερ μάρκετ.

Ειδικότερα, το περιστατικό συνέβη τη Δευτέρα στο σούπερ μάρκετ Sprankle’s Neighborhood Market στην πόλη Κιτάνινγκ και δημοσιεύτηκε από την αναπληρώτρια διευθύντρια επικοινωνιών του Τραμπ. Στο βίντεο, ο Τραμπ δίνει στη γυναίκα ένα χαρτονόμισμα των 100 δολαρίων και υπόσχεται ότι θα μειώσει τις τιμές, αναφερόμενος στις πολιτικές του.

«Θα πέσει λίγο, [ο λογαριασμός] μόλις έπεσε κατά 100 δολάρια. Θα το κάνουμε αυτό για εσάς από τον Λευκό Οίκο» είπε ο Τραπ στη γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε την ίδια ημέρα με την ομιλία του Τραμπ στο Indiana University of Pennsylvania, όπου συγκέντρωσε περίπου 5.000 υποστηρικτές. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Τραμπ συζήτησε θέματα όπως η οικονομία, τονίζοντας παράλληλα τις προτάσεις του για μείωση των τιμών στα τρόφιμα αλλά και η μετανάστευση. Η Πενσυλβάνια αναμένεται να διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές τόσο για τους Δημοκρατικούς όσο και για τους Ρεπουμπλικανούς.

 

 

protothema.gr
 

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button