Media

“Έμοιαζε με άγριο ζώο από τα ναρκωτικά, το σώμα…

Δεν έχουν σταματημό οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον ράπερ – παραγωγό Diddy ή αλλιώς Sean Combs.

Ένα από τα θύματά του περιέγραψε τη συμπεριφορά του ράπερ όταν ήταν υπό την επήρεια ουσιών από την «τσάντα φαρμάκων» που είχε πάντα μαζί του, κατά τη διάρκεια των θρυλικών πάρτι του.

Ο 54χρονος ράπερ κρατείται στο Κέντρο Κράτησης του Μπρούκλιν από τις 17/9/2024, δηλώνοντας αθώος στις ομοσπονδιακές κατηγορίες ότι χρησιμοποιούσε την «εξουσία και τη φήμη» του για να εξαναγκάσει γυναίκες σε σεξουαλικές πράξεις υπό την επήρεια ναρκωτικών, με τη συμμετοχή ανδρών συνοδών, σε εκδηλώσεις που αναφέρονταν ως «Freak Offs».

 

Δείτε επίσης: Diddy: “Η κυβέρνηση των ΗΠΑ διέρρευσε το βίντεο με τον ξυλοδαρμό της Cassie”

 

Ο Diddy έχει αρνηθεί οποιαδήποτε ενοχή και υπερασπίστηκε τον εαυτό του, ενώ εκατοντάδες φερόμενα θύματα έχουν ήδη καταθέσει αγωγές εναντίον του, περιλαμβάνοντας κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση.

Οι εκτενείς καταγγελίες εναντίον του εξετάζονται στο νέο podcast της Daily Mail, με τίτλο «The Trial of Diddy», όπου ακούγονται οι μαρτυρίες θυμάτων και πρώην συνεργατών του.

 

Δείτε ακόμη: Diddy: Θύμα καταγγέλει πως την περιέλουσε με λιπαντικό και χάπι βιασμού – Την απείλησε με μαχαίρι

 

“Με τρόμαξε πολύ”

Ένα θύμα που δεν θέλησε να αναφέρει δημόσια το όνομά του, είπε τα εξής για τον Diddy:

«Μια φορά κατέβηκε από το δωμάτιό του και ξαφνιάστηκα, γιατί έμοιαζε με άγριο ζώο. Δεν μπορούσα καν να τον αναγνωρίσω. Οι φλέβες του πεταγόντουσαν και το σώμα του έτρεμε με έναν τρομακτικό τρόπο. Με τρόμαξε πολύ».

Το θύμα ανέφερε ότι το να βρίσκεσαι κοντά στον Combs ήταν σαν να ζεις με τον «Δρ. Τζέκιλ και Μίστερ Χάιντ», ενώ συνήθιζε να προσλαμβάνει μασέρ και να παρέχει ενδοφλέβιες θεραπείες με βιταμίνες στους καλεσμένους μετά τα πάρτι του.

 

Δείτε επίσης: Diddy: “Εμπλέκεται στη δολοφονία του Tupac” αναφέρει η ερευνήτρια που έχει αναλάβει την υπόθεση

 

«Υπήρχαν γυναίκες στην πισίνα, μερικές φορές εντελώς γυμνές. Νόμιζα ότι απλώς είχαν πιει υπερβολικά, αλλά όχι. Υπήρχαν φορές που κάποιες κοπέλες δεν ξυπνούσαν καν, και τις άφηναν να βρίσκονται εκεί, ξαπλωμένες δίπλα στην πισίνα», πρόσθεσε η πηγή.

Το φερόμενο θύμα κατήγγειλε επίσης ότι η επικεφαλής του προσωπικού του Diddy, Κριστίνα Κόραμ, ήταν πάντα παρούσα για να συγκαλύψει τα γεγονότα.

«Η Κριστίνα πάντα έλεγε, “Ω, είναι καλά. Απλώς είναι μεθυσμένη και έχει χανγκόβερ.” Αυτό έλεγε κάθε φορά που ένα κορίτσι δεν μπορούσε να κινηθεί», ανέφερε το θύμα.

 

Δείτε ακόμη: P. Diddy: Το “φρένο” που έβαλε στον Justin Bieber – “Ξέρει να κάνει πολλά περισσότερα από το να μιλάει για τα πράγματα που έκανε μαζί μου, δεν είναι όλα για όλους”

 

Την Τρίτη, οι δικηγόροι του ράπερ κατέθεσαν νέα αίτηση για την αποφυλάκισή του, υποστηρίζοντας ότι είναι αθώος και πως όλες οι σεξουαλικές επαφές ήταν συναινετικές.

Η ομάδα του Diddy υπέβαλε νέα έγγραφα, που αποκάλυψε η DailyMail.com, επιμένοντας ότι ο μουσικός παραγωγός δεν αποτελεί απειλή για την κοινωνία, καθώς βρίσκεται υπό κράτηση για κατηγορίες εμπορίας ανθρώπων και εκβιασμού.

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button