Τεχνολογιά

Εντός κόντρα στον Πανσερραϊκό ο Παναθηναϊκός, με την Athens Kallithea δοκιμάζεται η ΑΕΚ – Galaksias Portal News

Με τέσσερα παιχνίδια ολοκληρώνεται την Κυριακή η 5η αγωνιστική της Super League από το πρώτο πιάτο της οποίας ξεχώρισε η νίκη του Άρη με 2-1 σκορ επί του Ολυμπιακού στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Παναθηναϊκός στις 18:00 (Cosmote Sport 1) θα υποδεχτεί τον Πανσερραϊκό. Οι «πράσινοι» δεν έχουν περιθώρια για νέες απώλειες, τη στιγμή που τα «λιοντάρια» έλυσαν ήδη τη συνεργασία τους με τον Μιχάλη Γρηγορίου και ανακοίνωσαν την έναρξη με τον Χουάν Φεράντο, έπειτα από το κάκιστο ξεκίνημα στη σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ θα κάνει το κοντινό ταξίδι για τη Λεωφόρο για το ματς (21:00, Cosmote Sport 1) με την Athens Kallithea FC. Οι νεοφώτιστοι έχουν αφήσει άριστες εντυπώσεις μέχρι στιγμής κι ας μην έχουν πανηγυρίσει νίκη, με τον «Δικέφαλο» να φιλοδοξεί να πάρει το «τρίποντο» ώστε να πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στα ντέρμπι που ακολουθούν.

To πρώτο χρονικά ματς της ημέρας (16:30, Novasports Prime) είναι αυτό στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας ανάμεσα στον Λεβαδειακό και τον ΟΦΗ.

Η ομάδα του Δέλλα πηγαίνει στη Λιβαδειά με την ελπίδα να φτάσει σε τρίτη σερί νίκη, αλλά οι «πράσινοι» αφού κατάφεραν να σπάσουν το ρόδι στα γκολ (με το 2-2 στις Σέρρες) θέλουν να πάρουν και το πρώτο τους τρίποντο στο νέο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Περιστέρι, τέλος, ο Ατρόμητος φιλοξενεί στις 20:30 (Novasports Prime) τη Λαμία, με τις δυο ομάδες να έχουν τους ίδιους βαθμούς, με αυτήν όμως του Πάμπλο Γκαρσία  να είναι σε καλύτερο momentum έπειτα από το διπλό στην Τρίπολη (1-2).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024

Bόλος ΝΠΣ – ΠΑΟΚ 1-4

Άρης – Ολυμπιακός 2-1

Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 1-1

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024

16:30 Λεβαδειακός – ΟΦΗ Novasports Prime

18:00 Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός Cosmote Sport 1

20:30 Ατρόμητος – Λαμία Novasports Prime

21:00 Athens Kallithea FC – ΑΕΚ Cosmote Sport 1

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button