LifeStyle

«Επαναπροσδιόρισα τη σχέση μου με τα social media, δεν με νοιάζει αν κρίνομαι από αυτό» – Galaksias Portal News

«Μετά όταν κάνεις παιδιά, ζεις το τώρα. Είναι πολύ δύσκολο να κλέβεις τη στιγμή από τα παιδιά και να κάνεις stories, οπότε μπήκε σε εμένα σε μία άλλη θέση» δήλωσε η Χριστίνα Μπόμπα.

Τη Χριστίνα Μπόμπα υποδέχθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής (20.09.2024) η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στο «Στούντιο 4». Η γνωστή influencer μίλησε για την αλλαγή που ήρθε στη ζωή της με τον ερχομό των παιδιών της και το πόσο κατάφερε να επαναπροσδιορίσει τη σχέση της με τα social media.

«Είμαι μια άλλη τώρα. Κάθε γυναίκα που κάνει παιδιά νομίζω αλλάζει, ωριμάζει, βλέπει λίγο αλλιώς τη ζωή. Είναι όλα προς θετική διάσταση… Τσίτωσα τους πρώτους μήνες, και μετά χαλάρωσα. Οι προτεραιότητές μου άλλαξαν απευθείας σε μεγάλη απόσταση από τις επόμενες.

Μπήκανε πράγματα που είχαν μια τεράστια διάσταση και ήταν ασήμαντα στη θέση που πραγματικά ήταν και έπρεπε να είναι, όπως το άγχος για δουλειές που δεν τις κάνεις τη μία μέρα, τις κάνεις την επόμενη», είπε

Και πρόσθεσε: «Βελτιώθηκε πάρα πολύ η σχέση με τον εαυτό μου! Ένιωσα πολύ μεγάλη αγάπη, προς εμένα, προς το γυναικείο σώμα, προς αυτό που κατάφερα» είπε μεταξύ άλλων η Χριστίνα Μπόμπα για τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της η μητρότητα.

«Επαναπροσδιόρισα τη σχέση μου με τα social media. Δεν με νοιάζει αν κρίνομαι από αυτό. Είχα άλλη σχέση με τα social media, που με ευχαριστούσε. Ταξίδευα κι έδειχνα πράγματα που μου αρέσουν. Ήμουν πολύ online. Αλλά μετά όταν κάνεις παιδιά, ζεις το τώρα».

Τέλος η Χριστίνα Μπόμπα τόνισε: «Είναι πολύ δύσκολο να κλέβεις τη στιγμή από τα παιδιά και να κάνεις stories, οπότε μπήκε σε εμένα σε μία άλλη θέση. Πάλι το αγαπώ κι η επικοινωνία με τον κόσμο είναι σημαντική, αλλά είναι σε άλλη θέση. Όταν είμαι με τα παιδιά μου, είμαι με τα παιδιά μου. Το ίδιο και με τον άντρα μου».

To άρθρο Χριστίνα Μπόμπα: «Επαναπροσδιόρισα τη σχέση μου με τα social media, δεν με νοιάζει αν κρίνομαι από αυτό» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button