Οικονομία

Επέκταση σε Μαρόκο, Κουβέιτ και Ρουμανία – Galaksias Portal News

Σε νέους προορισμούς του εξωτερικού με νέα καταστήματα στοχεύει να επεκταθεί η Coffee Berry, σύμφωνα με όσα ανέφερε η διοίκηση της αλυσίδας καφέ σε χθεσινή (1.10.2024) συνέντευξη τύπου.

Ειδικότερα, η Coffee Berry θα ανοίξει νέο κατάστημα στο Μαρόκο μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες, όπως ανακοίνωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Χάρης Γρυπάρης.

Ταυτόχρονα, η διοίκηση της αλυσίδας έχει ήδη αποφασίσει τους επόμενους προορισμούς, που θα κινηθεί εντός του 2025, και είναι το Κουβέιτ και η Ρουμανία.

Η Μέση Ανατολή και οι βορειοαφρικανικές χώρες βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της Coffee Berry, αν και ο μεγάλος στόχος της εταιρείας είναι η αγορά των ΗΠΑ.

Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία λειτουργεί μέχρι στιγμής 220 καταστήματα, από τα οποία 130 βρίσκονται στην Ελλάδα, 83 στην Κύπρο, 7 στην Αίγυπτο, 1 στο Ριάντ και 1 στη Στουτγάρδη.

Η αλυσίδα καφεστίασης θα διευρύνει το δίκτυο της και στην Ελλάδα. Μέχρι το τέλος του 2024 θα επεκταθεί στην Αττική και στην Περιφέρεια με 6 νέα καταστήματα, ενώ μέχρι το τέλος του 2025 θα ανοίξει νέα βιομηχανική μονάδα επεξεργασίας καφέ στο Κορωπί.

To άρθρο Coffee Berry: Επέκταση σε Μαρόκο, Κουβέιτ και Ρουμανία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button