LifeStyle

Ευαγγελία Συριοπούλου και Στράτος Πατσατζής γύρισαν σπίτι μαζί με τον νεογέννητο γιο τους

Ένα υγιέστατο αγοράκι έφερε στον κόσμο η Ευαγγελία Συριοπούλου στις 16 Οκτωβρίου 2024. Η γνωστή ηθοποιός και ο σύζυγός της, Στράτος Πατσατζής έφυγαν από το μαιευτήριο και επέστρεψαν σπίτι τους…περισσότεροι!

Η ηθοποιός γέννησε το δεύτερο παιδί της, όπως ενημέρωσε με ανάρτησή της στα social media. Σήμερα, Δευτέρα 21 Οκτωβρίου η Ευαγγελία Συριοπούλου πήρε εξιτήριο, με το μαιευτήριο να δημοσιοποιεί στα social media σχετικές φωτογραφίες από την έξοδο με τον Στράτο Πατσατζή και τον γιο τους.

«Ο γιος μας έχει καταλάβει ότι έρχεται ένα καινούριο μέλος στην οικογένεια. Στην πράξη θα το δούμε όμως. Παίρνω συμβουλές και από άλλες μανούλες. Το έχω λίγο στο μυαλό μου. Έχω αποφασίσει ότι αυτή τη χρονιά θα κάτσω για να ισορροπήσω λίγο και όλη αυτή την κατάσταση.

Η αλήθεια είναι ότι η δεύτερη αυτή εγκυμοσύνη δεν ήρθε και πάρα πολύ ξαφνικά. Θέλαμε πολύ και ένα δεύτερο παιδάκι. Όταν όμως έρχεται λες, “ώπα”. Χαρήκαμε πάρα πολύ. Όταν έκανα το τεστ και βγήκε θετικό, έλεγα ότι θα περιμένω να το πω από κοντά στον σύζυγό μου, να του κάνω έκπληξη, αλλά δεν άντεξα, τον πήρα τηλέφωνο και του το έδειξα στην κάμερα» είχε αποκαλύψει για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της πριν λίγες εβδομάδες μέσα από το Happy Day.

«16/10/24. Καλώς ήρθες αγοράκι μας!!! Σε αγαπώ» έγραψε η Ευαγγελία Συριοπούλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Ευαγγελία Συριοπούλου από το 2010 είναι μαζί με τον οικονομολόγο Στράτο Πατσατζή. Στις 31 Οκτωβρίου 2021, γέννησε το πρώτο τους παιδί, έναν γιο, τον Νικόλα.

To άρθρο Ευαγγελία Συριοπούλου και Στράτος Πατσατζής γύρισαν σπίτι μαζί με τον νεογέννητο γιο τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button