Media

Έξαλλη η Super Κική με την Καινούργιου: “Απαιτώ να βγεις να…

Η Super Κική έδωσε μια αιχμηρή απάντηση στα σχόλια που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της για τα όσα είπε για τον Χρήστο Μάστορα.

Η Instagrammer καταφέρθηκε και εναντίον της Ναταλί Κάκκαβα για την ανάρτηση που έκανε, τονίζοντας πως θα έπρεπε να υπάρχει ΕΣΡ και στο διαδίκτυο.

“Βοθροκάναλα ο κόσμος σας έχει πάρει χαμπάρι! Ήρθε καιρός ό,τι λέτε να σας γυρνάει μπούμερανγκ! Η Κάκκαβα που έβαλε και σε post την έδιωξαν από Αντιδήμαρχο Σαρωνικού με άπειρες καταγγελίες απ’ τους προέδρους του ΚΑΠΗ για καταχρηστική και ασεβή συμπεριφορά προς όλους! Και τώρα μιλάει για χιουμοριστική εκπομπή μήπως καταφέρει και ξανά κάνει καριέρα. Η δε Καινούργιου έχει μέρα παρά μέρα τον Μπογδάνο και τον Μπέο και τους γλείφει τους αφαλούς και τολμάει να με πει ρατσίστρια ενώ δεν έχει δει ούτε ένα λεπτό από την εκπομπή μου. Αν αυτό δεν είναι έγκλημα που πάει να χαλάσει μια εργασία κάποιου για να δουλέψει η ίδια τι είναι; Καινούργιου απαιτώ να βγεις να ζητήσεις δημόσια συγγνώμη για το πιο άτοπο ρεπορτάζ που κάνεις εδώ και χρόνια με εμένα!” έγραψε η Super Κική.

 

Δείτε επίσης: Super Κική για Χρήστο Μάστορα: “Την ‘έφαγε’ την Μαρινέλλα, Αλβανός δεν είναι; Ξέρουν αυτοί από μάγια”

 

“Θλίβομαι! Είναι μηνύσιμα”

Σε σοκ η Κατερίνα Καινούργιου, όταν προβλήθηκε στον αέρα της “Super Κατερίνα” το σχετικό απόσπασμα με όσα είπα η Super Κική για τον Χρήστο Μάστορα.

Η παρουσιάστρια του Alpha σχολίασε ότι όσα ειπώθηκαν είναι μηνύσιμα και ότι πρέπει να μπει ένα φρένο στην ασυδοσία του διαδικτύου.

“Αν τα λέγαμε στην τηλεόραση, θα μας είχαν κρεμάσει αυτοί οι ίδιοι άνθρωποι. Δεν θέλω να πω περισσότερα, αλλά θλίβομαι πάρα πολύ με αυτό που μόλις είδα. Είναι προσβλητικά. Αυτά που είπε μηνύσιμα” δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

“Εγώ τον Φίλιππο τον ξέρω και τον εκτιμώ και τον συμπαθώ, αλλά με αυτό που βλέπω νομίζω ότι έχει ξεφύγει λίγο η κατάσταση. Το λέω με αγάπη και στον Fipster. Πρέπει να μαζευτεί λίγο το πράγμα. Και νιώθω λίγο ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι που κάθονται στο YouTube και κάνουν τέτοιες εκπομπές -καλά κάνουν και βγάζουν λεφτά- κάθονται και κρίνουν με χυδαία σχόλια τους άλλους. Αν αυτά τα λέγαμε τηλεοπτικά, θα μας είχανε φάει. Θα πρέπει να υπάρχει κι ένα μέτρο στο διαδίκτυο για όλα αυτά που λέγονται” πρόσθεσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Λίγο αργότερα η Super Κική μίλησε σε δημοσιογράφο της εκπομπής και απάντησε ως εξής για τα σχόλια που έγιναν:

“Δεν θέλω να κάνω κάποια δήλωσε για τις βλακείες που κάνετε, Μία χαρά είμαι. Ελπίζω να βλέπετε ότι αυτά που κάνουμε στο YouTube είναι κωμικά. Δεν θα απαντήσω σε κάτι αυτονόητο. Σαν να μου λες τα μαλλιά σου είναι καρέ ή αγορέ; Φαίνεται τι τα έχω”.

 

 

 

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button