Media

Φάρμα: Η Μαρία μαθαίνει ότι έχει έναν “κρυφό” θαυμαστή από την άλλη ομάδα

Στο χθεσινό επεισόδιο (Δευτέρα 14/10) στην Φάρμα η πράσινη ομάδα σημείωσε άλλες δύο νίκες, αφού κατάφερε να κερδίσει την αποστολή του επιστάτη αλλά και τη Δοκιμασία Επάθλου, με τα μέλη της να απολαμβάνουν ένα λαχταριστό πικ – νικ και γευστικές μοσχαρίσιες μπριζόλες!

Απόψε, Τρίτη 15 Οκτωβρίου, στη γαλάζια ομάδα το κλίμα είναι «βαρύ» και επικρατεί έντονος προβληματισμός, μετά τις απανωτές ήττες, με τις σχέσεις των μελών της να είναι έκρυθμες. Η πράσινη ομάδα ολοκληρώνει την περίφραξη του μποστανιού, ενώ παράλληλα κάποιοι συνειδητοποιούν ότι το μποστάνι δεν είναι σε καθόλου καλή κατάσταση. Η Μαρία Γιαννοπούλου ενημερώνεται ότι έχει έναν «κρυφό» θαυμαστή από την αντίπαλη ομάδα.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχεται τους παίκτες στη 2η Δοκιμασία Ασυλίας, που έχει τον διασκεδαστικό τίτλο «Λασπομαχίες»! Σε αυτή τη δοκιμασία οι παίκτες δεν θα λερώσουν απλά τα χέρια τους, αλλά θα χρειαστεί να βουτήξουν ολόκληροι μέσα στη λάσπη, αν θέλουν να εξασφαλίσουν τη νίκη και να προστατέψουν τα μέλη της ομάδας τους. Σε κάθε γύρο θα συμμετέχει ένας παίκτης με κλειστά μάτια. Ποιος/α θα εντυπωσιάσει με την ικανότητα του στο τυφλό τρέξιμο και ποια ομάδα θα συνεργαστεί πιο αποτελεσματικά;

Όπως πάντα, μία ομάδα κερδίζει και μία χάνει. Για την ηττημένη ομάδα ακολουθεί συμβούλιο. Άραγε, τι οδήγησε στην ήττα; Η απόδοση των παικτών ή μήπως οι αντίπαλοι ήταν απλά καλύτεροι; Ποια προβλήματα εντοπίζει η ομάδα στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και στο κομμάτι της διαβίωσης.

Η πρώτη μονομάχος, Ιωάννα Μπακάση, καλείται να επιλέξει τον δεύτερο μονομάχο. Πόσο εύκολη θα είναι η απόφαση και πως αντιδρά ο αντίπαλος στο άκουσμα του ονόματός του;

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button