Αθλητικά

Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός live για την 5η αγωνιστική της Euroleague – Galaksias Portal News

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε στην Τουρκία για την 5η αγωνιστική της Euroleague, ψάχνοντας την επιστροφή στις νίκες, μετά από δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα στην Ευρώπη.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έχει αυτή τη στιγμή ρεκόρ 2-2, έχοντας ηττηθεί εκτός έδρας από Παρί Σεν Ζερμέν και Ρεάλ Μαδρίτης, κατά σειρά. Από την άλλη, η Φενέρμπαχτσε έχει ρεκόρ 3-1, με μοναδική ήττα τον εντός έδρας “διασυρμό” από τον Ερυθρό Αστέρα (57-76).

Για τον Παναθηναϊκό, ο Κώστας Αντετοκούνμπο επιστρέφει στη δράση και στη Euroleague, μετά την πρώτη του φετινή παρουσία, στο ματς κόντρα στην ΑΕΚ, για την Α1 μπάσκετ. Απ’ την άλλη, οι Ντίνος Μήτογλου και ο Ιωάννης Παπαπέτρου τέθηκαν νοκ άουτ, καθώς ταλαιπωρούνται από γαστρεντερίτιδα.

Για την ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, επιστρέφει στη δράση ο Μάρκο Γκούντουριτς, που έχασε αμφότερα τα ματς της προηγούμενης εβδομάδας. Ντεμπούτο αναμένεται να κάνει ο Σκάιλαρ Μέις, αντικαταστάτης του τραυματία, Σκότι Γουίλμπεκιν. Εκτός έχει μείνει ο Σερτάτς Σανλί.

Στα της παράδοσης των δυο ομάδων, ο Παναθηναϊκός έχει 20 νίκες και η Φενέρ 17. Διαιτητές του αγώνα ορίστηκαν οι Κάρλος Περούγκα (Ισπανία), Μίλαν Νέντοβιτς (Σλοβενία) και Σαούλιους Ράτσις (Λιθουανία).

To άρθρο Φενέρμπαχτσε – Παναθηναϊκός live για την 5η αγωνιστική της Euroleague δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button