Media

“Φίλες φίδια, το πληρώνεις με…

Η Άντζυ Σαμίου προχώρησε σε μία ιδιαίτερα αιχμηρή ανάρτηση τις προηγούμενες ώρες.

Η τραγουδίστρια, που τα τελευταία 10 χρόνια έχει επιλέξει να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας, έκανε μία δημόσια τοποθέτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook κατά συναδέλφου της, χωρίς ωστόσο να κάνει κάποια ονομαστική αναφορά.

“Ο Θεός να σε φιλάει από φίλες-φίδια (που συνάντησα πολλές). Εκείνα τα ύπουλα πλάσματα που όταν δεν μπορούν να σε χρησιμοποιήσουν πλέον θα σε «δαγκώσουν», θα σε υπονομεύσουν. Με τη μάσκα της συμβουλάτορα σου εκμαιεύει μυστικά και αδυναμίες που θα χρησιμοποιήσει εναντίον σου, ακόμη και τη στιγμή που είστε «αγαπημένες». Άπληστες, εγωίστριες, παρτάκηδες που ο λόγος τους δεν αξίζει τίποτα, μπαίνουν στο σπίτι και τη δουλειά σου με μόνο κίνητρο το προσωπικό συμφέρον” γράφει με αιχμηρότητα η Άντζυ Σαμίου.

 

Δείτε επίσης: Η Άντζυ Σαμίου για τον Γιώργο Λιάγκα: «Ήμουν έτοιμη να του πω…»

 

“Ζηλεύουν την επιτυχία σου και χαίρονται για την δυστυχία σου. Αλλά κάποια στιγμή αποκαλύπτονται! Και τότε φαίνεται η ασχήμια και η μικροψυχία τους! Γιατί πάντα μα πάντα οι μάσκες πέφτουν! Κάτι τέτοιες στο μακρινό παρελθόν τις εξαφάνισα από τη ζωή μου κι αργότερα όλες πήραν την κάτω βόλτα, λόγω του χαρακτήρα τους” συμπληρώνει η τραγουδίστρια.

“Έτσι είναι η ζωή! Ό,τι κάνεις, το πληρώνεις με το ίδιο νόμισμα” καταλήγει στο ξέσπασμά της η Άντζυ Σαμίου, έχοντας ως αποδέκτρια κορυφαία ερμηνεύτρια, που απασχόλησε πρόσφατα τα media.

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button