Media

Γιάννης Κολοκυθάς: Η on air αναφορά στην Μαρία Αναστασοπούλου μετά τον χωρισμό τους

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινού ΣουΣου» και η Νάνσυ Παραδεισανού βρέθηκαν backstage στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του OPEN. Ο Γιάννης Κολοκυθάς μίλησε στην εκπομπή για την απόφασή του να βρεθεί για πρώτη φορά μπροστά από τις κάμερες.

«Ο Παναγιώτης Στάθης και η Μαρία Αναστασοπούλου έχουν την ευθύνη που βρέθηκα μπροστά από τις κάμερες. Δεν μου αρέσουν τα social media, μου αρέσει η δουλειά μου. Μόνο ένα Twitter έχω που με εκνευρίζει» ανέφερε ο Γιάννης Κολοκυθάς.

Αυτή μάλιστα είναι η πρώτη αναφορά του δημοσιογράφου στην πρώην σύντροφό του και παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, με την οποία χώρισαν το φετινό καλοκαίρι ύστερα από 12 χρόνια σχέσης.

Το ζευγάρι ήταν μαζί για 12 ολόκληρα χρόνια και το περασμένο καλοκαίρι αποφάσισε να βάλει τέλος στη σχέση του. Οι ψίθυροι από το περιβάλλον τους, όμως, κάθε άλλο παρά κακοπροαίρετοι είναι, καθώς το «διαζύγιο» χαρακτηρίζεται ως άκρως πολιτισμένο. Η Μαρία Αναστασοπούλου και ο Γιάννης Κολοκυθάς δεν είχαν παντρευτεί ποτέ και δεν ήταν και στα άμεσα σχέδιά τους.

Μάλιστα, η Μαρία Αναστασοπούλου άφησε το κοινό τους σπίτι στα βόρεια προάστια και μετακόμισε στη Νέα Σμύρνη. Η επαγγελματική τους συνεργασία στο ραδιόφωνο συνεχίζεται κανονικά, παρά τον πολύ πρόσφατο χωρισμό τους…

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button