Media

Γιάννης Σπαλιάρας: “Δεν θα έπαιζα με τον Μάρκο Σεφερλή δεν με τρελαίνει και δεν αγαπώ το χιούμορ του”

Ο Γιάννης Σπαλιάρας έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και αναφέρθηκε σε θέματα που αφορούν στη σύντροφό του, τον Μάρκο Σεφερλή και τη σάτιρα.

Το μοντέλο αποκάλυψε πως σκέφτεται να κάνει το επόμενο βήμα με τη σύντροφό του, ενώ τόνισε πως μία σχέση είναι τέλεια όταν αποδέχεσαι τον άλλον με τα ελαττώματά του. Μιλώντας για τον Μάρκο Σεφερλή παραδέχτηκε πως είναι ένας καλλιτέχνης πολύ αγαπητός από το κοινό, αλλά είπε ότι ο ίδιος δεν θα συνεργαζόταν μαζί του γιατί δεν αγαπάει το χιούμορ του. Τέλος, πρόσθεσε ότι η σάτιρα δεν έχει όρια.

Για τη σύντροφό του ο Γιάννης Σπαλιάρας είπε: «Σκέφτομαι να το προχωρήσω με την Αγγελική, είμαστε πολύ καλά και είμαστε σε καλό δρόμο. Δεν υπάρχει τέλειος άντρας, ούτε τέλεια γυναίκα. Αλλά μπορεί να υπάρχει τέλεια σχέση. Τέλεια σχέση είναι όταν αποδεχτείς τον άλλον με τα ελαττώματά του. Εγώ έχω αρκετά».
Click Here

Στη συνέχεια πρόσθεσε για τον κωμικό: «Ο Μάρκος Σεφερλής είναι ένας λαοφιλής καλλιτέχνης. Όποιος τα βάζει με τον Μάρκο, είναι σαν να τα βάζει με το κοινό, γιατί χιλιάδες συμπολίτες μας πάνε κάθε χρόνο στο θέατρο να τον απολαύσουν. Δεν έχω ενοχληθεί ποτέ από τον Μάρκο και γενικά πιστεύω ότι η σάτιρα δεν έχει όρια».

Κλείνοντας, ανέφερε: «Δεν θα έπαιζα με τον Μάρκο Σεφερλή! Δεν μπορώ να πω ότι με τρελαίνει και ότι αγαπώ το χιούμορ του, αλλά δεν με ενοχλεί κιόλας, δεν θα τον κρίνω άσχημα».

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button