Media

Γιώργος Γιαννόπουλος: Συγκινεί ο ηθοποιός – “Μια τυφλή κοπέλα μου έπιασε το πρόσωπο για να καταλάβει πώς είμαι”

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος μίλησε στην κάμερα το «Πάμε Δανάη» και αναφέρθηκε σε περιστατικά με θεατές που του έχουν συμβεί στο θέατρο και τον έχουν ενοχλήσει, αλλά και σε περιστατικά με θεατές, που τον έχουν συγκινήσει.

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος μεταξύ άλλων αποκάλυψε ένα συγκινητικό γεγονός που συνέβη, ανάμεσα σε εκείνον και μια τυφλή κοπέλα, η οποία βρέθηκε σε παράσταση, που πρωταγωνιστούσε.

Το συγκινητικό περιστατικό που αποκάλυψε ο Γιώργος Γιαννόπουλος

«Πέρυσι σε μια παράσταση μου είπε ο παραγωγός ότι θέλει να με δει ένα κοριτσάκι. Πήγα στην άκρη, ήταν η Δεσποινούλα, θυμάμαι το όνομά της, με ένα καρέ μαλλάκι, είχε το μπαστουνάκι της και μου λέει, “¨κύριε Γιώργο με εσένα κοιμάμαι και με σένα ξυπνάω”, και ήθελα να μου πιάσει το πρόσωπο για να καταλάβει πως είμαι.

Συγκινήθηκα, και τώρα που το θυμάμαι συγκινούμαι. Αυτό δεν είναι αγάπη μεγάλη;» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Γιαννόπουλος για την ιστορία με την τυφλή κοπέλα που πήγε να τον δει στο θέατρο.

«Κάτι που μπορεί να κάνει κάποιος στο θέατρο και να με εκνευρίσει είναι να τρώει γαριδάκια και πατατάκια, και να μιλάει. Έχω σταματήσει παράσταση για να κάνω παρατήρηση» είπε ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button