Media

Γιώργος Λιάγκας για Αρναούτογλου: “Κάποιοι θέλουν να…

Από τον αέρα του “Πρωινό” ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε το πρωί της Δευτέρας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, για τις δηλώσεις που έκανε στους ρεπόρτερ.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σχολιάζοντας τη δήλωση του Γιώργου Λιάγκα ότι οι δυο τους δεν θα γίνουν ποτέ φίλοι, είπε:

“Ποτέ δεν θα γίνουμε φίλοι, αυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια. Απέχουμε πολύ μεταξύ μας, είναι τεράστιες οι αποστάσεις σε μερικά πράγματα που πιστεύουμε για την τηλεόραση, για τον τρόπο που λειτουργούμε στην τηλεόραση. Είναι τεράστια η διαφορά μας, αλλά κατά τ’ άλλα δεν έχω κάτι συγκεκριμένο με τον άνθρωπο. Αν συναντηθούμε, θα χαιρετηθούμε, αλλά αποκλείεται να γίνουμε φίλοι. Δεν ξέρω αν θα έρθει καλεσμένος στην εκπομπή μου. Εγώ πάντως δεν θα πήγαινα καλεσμένος στην εκπομπή του. Για το μέλλον δεν ξέρω”.

 

“Είναι ντροπή αυτό, δεν είναι δημοσιογραφία”

Ο Γιώργος Λιάγκας, δήλωσε για το θέμα το εξής:

“Κάποιοι θέλουν να συντηρήσουν μια κόντρα που επί της ουσίας δεν υπάρχει. Τουλάχιστον από τη μεριά μου, δεν έχω να μοιράσω τίποτα με τον Γρηγόρη. Προφανώς, επί 30 χρόνια η ελληνική τηλεόραση χωράει και τον Λιάγκα και τον Γρηγόρη. Τι να μοιράσω; Έχουμε την ίδια εκπομπή; Είμαστε απέναντι; Προφανώς η κόντρα αυτή συντηρείται από διάφορα μέσα με διάφορους εσφαλμένους τίτλους που δημιουργούν λάθος εντυπώσεις. Είναι ντροπή αυτό, δεν είναι δημοσιογραφία”.

Στη συνέχεια, αφού προβλήθηκε το απόσπασμα με όσα είχε δηλώσει ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο παρουσιαστής είπε τα εξής:

“Με το «δεν είμαι φίλος» ήθελα να τονίσω το πόσο εκτιμώ την επαγγελματική του διάσταση, παρότι δεν είμαστε φίλοι. Επειδή δεν ξέρω τι σκέφτεται ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ή απάντησε σε αυτό που τον ρώτησε ο δημοσιογράφος χωρίς να έχει δει όλη τη δήλωση ή έχει δει όλη τη δήλωση και θέλει να βγάλει τα εσώψυχά του. Νομίζω ότι εγώ ήμουν πάρα πολύ κύριος στο πώς αντιμετώπισα και τοποθετήθηκα για τον Γρηγόρη. Επειδή είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ότι δεν θα γίνουμε ποτέ φίλοι επειδή απέχουμε τηλεοπτικά, θεωρώ ότι είναι λάθος αυτό. Δεν γίνεσαι φίλος με κάποιον που συμφωνείς τηλεοπτικά, γίνεσαι φίλος με κάποιον που σε ταυτίζουν κάποια άλλα πράγματα στη ζωή. Επειδή δεν έχουμε κοινή ζωή με τον Γρηγόρη, κοινές παρέες, με αυτή την έννοια είπα ότι δεν θα γίνουμε φίλοι”.

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button