Media

Γιώτα Φέστα: “Ήμουν ένα δύσκολο παιδί – Eίχα στείλει τον πατέρα μου δύο φορές στο νοσοκομείο”

Η Γιώτα Φέστα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Buongiorno» και μίλησε για τα παιδικά και εφηβικά της χρόνια λέγοντας πως ήταν ένα δύσκολο παιδί και αποκάλυψε πως έχει στείλει τον πατέρα της δύο φορές στο νοσοκομείο.

Αρχικά η Γιώτα Φέστα ανέφερε: «Ήμουν ένα δύσκολο παιδί που δυσανασχετούσε με το περιβάλλον του. Εγώ είχα φύγει από το σπίτι όταν ήθελα να γίνω ηθοποιός. Ήθελα να φεύγω, ήταν ένα περιβάλλον που δεν μου κάλυπτε τη γαλήνη που χρειάζεται ένας έφηβος. Στην αρχή ήθελα να γίνω Πολιτικός Μηχανικός αλλά κατά τη διάρκεια των σχολικών ετών ασχολήθηκα με μία παράσταση και έτσι μου άρεσε. Όταν ήταν άρρωστος ο πατέρας μου, μου είπε γιατί δεν έγινες σαν τη Μαρία τη φαρμακοποιό».

Όπως αποκάλυψε, ο πατέρας της δεν συμφωνούσε με την επιλογή της να γίνει ηθοποιός: «Ο πατέρας μου δεν δεχόταν αυτή τη δουλειά. Ο πατέρας μου δεν πήγαινε σχεδόν καθόλου να δει τα έργα μου. Δεν ήταν ένας κακός πατέρας αλλά δεν μπόρεσε να δεχτεί πως η κόρη του έγινε ηθοποιός».

Μίλησε όμως, και για τις δικές της κόρες και τον τρόπο που τις μεγάλωσε.

«Ως γονείς εμείς προωθήσαμε την επιλογή τους. Εγώ δεν επέμενα πολύ στο διάβασμα. Προσπαθούσα να μην τις στρεσάρω. Η μία κόρη μου είναι στη Γαλλία και η άλλη στη Γλασκώβη. Είναι και οι δύο καλλιτέχνιδες και είναι σίγουρο πως θα δυσκολευτούν στη ζωή τους. κυρίως στο οικονομικό. Εγώ δεν υπήρξα ποτέ με πολλά χρήματα. Δεν έχω πει πολλά ΄’όχι’. Στην τηλεόραση έχω πει πολλά όχι αλλά πιο παλιά».

Η Γιώτα Φέστα αναφέρθηκε στη θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, με τίτλο «Outro».

«Είναι μεγάλη η χαρά και δεν μου συμβαίνει πάντα. Συνήθως αναζητώ τέτοια περιβάλλοντα. Με τον Γιώργο Καραμίχο δεν έχω ξανασυνεργαστεί και όταν συναντηθήκαμε είπαμε πως είμαστε σαν σόι. Είναι ένα θεατρικό έργο ενός Γάλλου που είχε AIDS και γράφτηκε ακριβώς γι’ αυτό, για ένα ήρωα που γυρίσει πίσω με AIDS και θέλει να επανασυνδεθεί με την οικογένειά του. Προσπαθεί να βρει την ταυτότητά του. Σε αυτό το έργο μου αρέσει πως δεν υπάρχει κάποιος που έχει δίκιο. Υπάρχουν όλες οι θέσεις».

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button