Τεχνολογιά

Γυναίκα δικηγόρος «εγκέφαλος» κυκλώματος τοκογλυφίας – Galaksias Portal News

Νέα διάσταση παίρνει η υπόθεση της επίθεσης σε βάρος επιχειρηματία, που συνέβη χθες στο Ηράκλειο της Κρήτης και θορύβησε τις αρχές, που ερευνούν ως πιθανή την εμπλοκή κυκλώματος τοκογλυφίας.

Σήμερα Τρίτη συνελήφθη στο κέντρο της πόλης και συγκεκριμένα στην οδό Ζωγράφου (απέναντι από τα δικαστήρια) γυναίκα δικηγόρος, που φαίνεται ως εμπλεκόμενη στο θέμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως γράφει το cretalive.gr «νέες σοβαρές εξελίξεις στην υπόθεση της επίθεσης σε βάρος του 69χρονου Ηρακλειώτη επιχειρηματία, με το “κουβάρι” της υπόθεσης να ξετυλίγεται από τις αστυνομικές Αρχές και νέες πτυχές να αποκαλύπτονται.

Μεταξύ των πολλών προσώπων που εμπλέκονται στην υπόθεση, όπως προκύπτει από τις καταθέσεις και τις μηνύσεις που υπέβαλαν πατέρας και γιος, φαίνεται είναι και γυναίκα δικηγόρος του Ηρακλείου, η οποία σήμερα συνελήφθη στην οδό Ζωγράφου, στο κέντρο του Ηρακλείου για απιστία και συνέργεια σε εκβίαση.

Ο δράστης της επίθεσης σε βάρος του 69χρονου επιχειρηματία έχει πληροφορηθεί ότι έχει υποβληθεί μήνυση σε βάρος του και αναζητείται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι χθες το πρωί, άγνωστος εισέβαλε στο εργοστάσιο που διατηρεί ο επιχειρηματίας στην περιοχή του Γαζίου. Με την απειλή λοστού υποχρέωσε τους εργαζόμενους να εξέλθουν και στη συνέχεια χρησιμοποιώντας αλυσίδα, ασφάλισε με λουκέτο την πύλη του εργοστασίου.

Ο επιχειρηματίας αφού ενημερώθηκε έφτασε στο σημείο, χωρίς ωστόσο να ενημερώσει άμεσα την Αστυνομία. Τότε δέχτηκε την επίθεση του αγνώστου ο οποίος τον γρονθοκόπησε και διέφυγε.

Οι εκτιμήσεις της αστυνομίας εξαρχής στράφηκαν σε ζήτημα οικονομικής διαφοράς. Ο επιχειρηματίας που χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών, κατέθετε ως τα μεσάνυχτα, μαζί με τον γιό του, στην ασφάλεια για το περιστατικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button