Media

H Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα: Ιωάννης Απέργης και Νίκη Λάμη μιλούν λίγο πριν την αποψινή πρεμιέρα

Ο Ιωάννης Απέργης και η Νίκη Λάμη, το ερωτευμένο ζευγάρι των δύο εχθρικών οικογενειών Φορτουνάκηδων και Βροντάκηδων, βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή “Super Κατερίνα” λίγες ώρες πριν την αποψινή πρεμιέρα της νέας ξεκαρδιστικής κωμωδίας των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα.

«Υποδύομαι δυο δίδυμα αδέλφια τον Τέρη και τον Μανωλιό. Ο ένας έχει σπουδάσει στο LSE και έχει ξεχάσει τα ελληνικά και μιλά με ξενική προφορά. Ο Μανωλιός είναι, επίσης, εκρηκτικός χαρακτήρας αλλά εγώ αγαπώ τον Τέρη γιατί ερωτεύεται τη Νίκη Λάμη, δηλαδή τη Μαρουσώ. Εγώ είμαι Φορτουνάκης και η Μαρουσώ από τους Βροντάκηδες, είμαστε εχθροί», θα πει η Ιωάννης Απέργης.

Για να συμπληρώσει η Νίκη Λάμη: «Ερωτευόμαστε χωρίς να ξέρουμε ποιος είναι ο άλλος και από εκεί αρχίζουν όλες οι ιστορίες να εξελίσσονται. Η Μαρουσώ είναι η κόρη μιας οικογένειας που έχει έχθρα με την άλλη οικογένεια. Συναντά τυχαία τον Τέρη και τον ερωτεύεται και μετά στο χωριό συνειδητοποιεί ότι εκείνος προέρχεται από την μισητή οικογένεια».

Όπως είπε η Νίκη Λάμη έχει ξανασυνεργαστεί με τον Μιχάλη και τον Θανάση και μάλιστα ήταν εκείνοι που τη συμβούλεψαν να κόψει τα μαλλιά της: «Έκλαιγα όταν το έκανα είχα πάντα μακριά μαλλιά μέχρι τη μέση».

Αναφερόμενοι στα τραγούδια της σειράς, τα οποία υπογράφουν ο Γιώργος Θεοφάνους και η Αφροδίτη Μάνου, μουσική και στίχοι αντίστοιχα, και κυκλοφορούν από την Panik Records, είπαν ότι τραγουδούν και οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές. «Θα βγάλουμε δίσκο σε λίγο» θα πει η Νίκη αστειευόμενη.

Όπως λένε οι δύο πρωταγωνιστές, όλες οι ιστορίες της σειράς -που η καθεμιά παρωδεί μια διαφορετική δραματική σειρά- είναι πολύ αστείες.

Και οι δύο είναι ενθουσιασμένοι με τη σειρά και ανυπομονούν για την πρεμιέρα και όπως είπαν χαρακτηριστικά στα γυρίσματα δεν μπορούσαν να ολοκληρώσουν τις σκηνές από τα γέλια.

Όσο για το σχολιασμό της επικαιρότητας θα πουν ότι γίνεται με τον ξεχωριστό τρόπο των δημιουργών, χωρίς να στοχοποιείται κάποιος.

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button