Media

H Κατερίνα Παπακωστοπούλου ξεκαθαρίζει για τις σχέσεις της με την Κατερίνα Καινούργιου – “Οι γυναίκες πρέπει να υποστηριζόμαστε”

Η Κατερίνα Παπακωστοπούλου μίλησε στην κάμερα του Open και στο «Πρωινό Σου Σου». Η γνωστή δημοσιογράφος σχολίασε την απόφασή της να αποχωρήσει από τον τομέα της Ενημέρωσης, ξεκινώντας νέα συνεργασία με την πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

«Κουράστηκα πάρα πολύ στο δελτίο ειδήσεων και πέρασα και όλη την πανδημία, τα τέσσερα χρόνια covid στον δρόμο. Έφτασε και η κόρη μου σήμερα, που είναι φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο», είπε η Κατερίνα Παπακωστοπούλου.

«Δουλεύω από 19 χρονών κοριτσάκι και κάποια στιγμή αισθάνθηκα ότι είναι όλο αυτό πάρα πολύ βαρύ. Το δελτίο ειδήσεων δεν μου λείπει στην παρούσα φάση», πρόσθεσε η δημοσιογράφος.

Για τις σχέσεις της με την παρουσιάστρια του Alpha: «Η εκπομπή είναι της Κατερίνας Καινούργιου και η Κατερίνα είναι μια γυναίκα που κάνει χρόνια πρωταθλητισμό. Είμαι πολύ χαρούμενη όταν συνεργάζομαι με πετυχημένες γυναίκες και θεωρώ ότι οι γυναίκες μεταξύ μας πρέπει να υποστηριζόμαστε.

Την εκτιμώ την Κατερίνα και πιστεύω πως, όσο ο καιρός περνάει, θα ταιριάζουμε όλο και καλύτερα» πρόσθεσε, επίσης, η Κατερίνα Παπακωστοπούλου.

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button