Πολιτισμός

H σειρά «300» επιβεβαιώθηκε και θα γυριστεί από τον Zack Snyder

Επιβεβαιώθηκαν από την Warner Bros οι φήμες που ακούγαμε καιρό τώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν ευρέως στο διαδίκτυο, η Warner Bros. Television σχεδιάζει να δημιουργήσει μια τηλεοπτική σειρά βασισμένη στους «300», με τον Zack Snyder να βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων. Ο Snyder, γνωστός για την κινηματογραφική προσαρμογή του έργου, φέρεται να είναι σε διαπραγματεύσεις για να αναλάβει τη σκηνοθεσία της σειράς, καθώς και τον ρόλο του εκτελεστικού παραγωγού.

https://www.instagram.com/p/C7uaJEYvd9D/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πλέον, την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Zack Snyder, αποκαλύπτοντας πως έχει αναλάβει το συγκεκριμένο project. Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του για την προώθηση της νέας anime σειράς του, “Twilight of the Gods”, ο Snyder, όταν ρωτήθηκε από το ComicBook σχετικά με τη σειρά των “300”, δήλωσε:

«Ετοιμαζόμαστε να ξεκινήσουμε και να βουτήξουμε στη δουλειά για αυτό το project. Είναι πραγματικά συναρπαστικό και αγαπώ τον κόσμο του. Ακόμα και στις αρχικές μας συναντήσεις, όταν συζητούσαμε για το ‘Τι θα γινόταν αν συνέβαινε αυτό ή εκείνο’, ήταν πολύ διασκεδαστικό να λέμε ‘Ουάου, είναι πολύ πλούσιο υλικό’. Υπάρχει μια περίεργη σύνδεση με το ‘Twilight of the Gods’. Υπάρχουν πολλά κοινά θέματα και στοιχεία που εξετάζουμε.»

Σύμφωνα με την αρχική αναφορά, η τηλεοπτική σειρά «300» θα είναι ένα prequel που θα εξερευνά την ιστορία των Σπαρτιατών υπό την ηγεσία του βασιλιά Λεωνίδα, πριν τον πόλεμο με τον Ξέρξη. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα δούμε τη διάσημη «Μάχη των Θερμοπυλών», η οποία αποτέλεσε την κεντρική πλοκή της ταινίας του 2007, αλλά θα εστιάσουμε στα γεγονότα που προηγήθηκαν αυτής.

Για την ιστορία, η ταινία του 2007, στην οποία πρωταγωνίστησαν οι Gerard Butler ως Λεωνίδας και Rodrigo Santoro ως Ξέρξης, μαζί με τους Lena Headey, David Wenham, Dominic West, Vincent Regan, Tom Wisdom και Michael Fassbender, υπήρξε μια τεράστια επιτυχία. Με προϋπολογισμό $65 εκατομμυρίων, η ταινία κέρδισε πάνω από $450 εκατομμύρια, καθιστώντας την φαινόμενο της εποχής, με πολλές παρωδίες να γίνονται viral πριν την εξάπλωση των memes και των social media.

Το 2014 ακολούθησε η ταινία “300: Rise of an Empire”, το sequel της αρχικής ταινίας. Παρόλο που δεν είχε την ίδια απήχηση, κατάφερε να αποφέρει $337 εκατομμύρια στα ταμεία.

Με πληροφορίες από: ‘300’ TV Series In The Works At Warner Bros. TV

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button