Ελλάδα

Η απάντηση Σαββίδη για Ηλιόπουλο, η θέση για Λουτσέσκου και η καταγγελία στο υπουργείο

Τα όσα έγιναν χθες στο βράδυ στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά το τέλος του ντέρμπι, η συνέχεια που έδωσε η ΑΕΚ και η δήλωση του Μάριου Ηλιόπουλου, ήταν το κυρίως θέμα της σημερινής τηλεδιάσκεψης του Ιβάν Σαββίδη με τα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ ζήτησε από τους συνεργάτες του να στηριχτεί με κάθε τρόπο ο Ράζβαν Λουτσέσκου “από την επίμονη στοχοποίησή του και τις επιθέσεις που δέχεται επειδή δεν αφήνει να ξεχαστεί η ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου”.

Ο Ιβάν Σαββίδης στάθηκε στην δήλωση του Μάριου Ηλιόπουλου και τόνισε ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν πρέπει να απαντά σε ιδιοκτήτες άλλων ομάδων.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ “ο Ηλιόπουλος είναι νέος στο ποδόσφαιρο, πρέπει να του δοθεί χρόνος για να ενημερωθεί για την πρόσφατη ιστορία της ομάδας του και αντιληφθεί για το τί πρέπει να αισθάνεται περήφανος και για το τι πρέπει να ντρέπεται”.

Επίσης, ο Σαββίδης ζήτησε να γίνει καταγγελία στο υπουργείο προστασίας του πολίτη για την “ανησυχητικά αυξανόμενη βία της αστυνομίας, που ξεκινά από το γήπεδο της Τούμπας και καταλήγει σε επιθέσεις σε εκπροσώπους της ομάδας”.

Στην Τούμπα έχουν γίνει δέκτες παραπόνων από τους οπαδούς για την σκληρή, όπως λένε, συμπεριφορά των δυνάμεων της τάξης στο περιθώριο των εντός έδρας αγώνων.

Θέλετε να μένετε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις της επικαιρότητας;

Διαβάστε όλα τα
τελευταία νέα
από την Θεσσαλονίκη & την Ελλάδα, τη στιγμή που συμβαίνουν.

Αναπαραγωγή άρθου από εδώ

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button