LifeStyle

Η απάντηση στους haters μετά την αποκάλυψη ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά – «Αυτή είμαι, άντε γ@@ε» – Galaksias Portal News

Το γεγονός ότι δεν μπορεί να κυοφορήσει δικά της παιδιά σχολίασε δημοσίως για πρώτη φορά η Σελένα Γκόμεζ, δίνοντας μία αποστομωτική απάντηση σε όσους την έκριναν για τα προβλήματα υγείας της.

Η 32χρονη πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς «Only Murders in the Building» έδωσε το δικό της μήνυμα στην εκδήλωση «Women in Film» στο Μπέβερλι Χιλς που έγινε το βράδυ της Πέμπτης (19.09.2024). Η Σελένα Γκόμεζ αποκάλυψε πριν σχεδόν μία εβδομάδα ότι λόγω προβλημάτων δεν μπορεί να κάνει παιδιά, προκαλώντας αντιδράσεις στο ίντερνετ.

«Πιστεύω πραγματικά ότι υπάρχει δύναμη στο να είσαι ευάλωτη και να λες στους ανθρώπους πότε χρειάζεσαι βοήθεια ή πότε θέλεις βοήθεια – αυτό δεν είναι ντροπή», είπε η Γκόμεζ, όπως φαίνεται σε ένα viral βίντεο που τραβήχτηκε στην εκδήλωση και δημοσιεύτηκε στα κοινωνικά δίκτυα.

«Οπότε ναι, εκμυστηρεύτηκα ότι δεν μπορώ να κυοφορήσω ένα παιδί. Ναι, αποκάλυψε ότι έχω διπολική διαταραχή. Άντε γ@@ε. Αυτή είναι η ζωή μου. Αυτή είμαι», τόνισε η Σελένα Γκόμεζ στην ομιλία της.

Η ίδια, σε συνέντευξή της είχε ανακοινώσει τα μελλοντικά της σχέδια και τη σχέση της με τον σύντροφό της, Benny Blanco. Πριν γνωρίσω το αγόρι μου, ήμουν ελεύθερη για πέντε χρόνια, με εξαίρεση μερικά ραντεβού», είπε. «Και έλεγα: ‘Εντάξει, αν αυτό είναι το vibe, τότε τι είναι το πιο σημαντικό πράγμα για μένα; Η οικογένεια».

Και πρόσθεσε: «Δεν το έχω πει ποτέ αυτό, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να κυοφορήσω τα δικά μου παιδιά. Έχω πολλά προβλήματα υγείας που θα έθεταν σε κίνδυνο τη ζωή μου και τη ζωή του μωρού. Αυτό ήταν κάτι που έπρεπε να θρηνήσω για λίγο καιρό».

Η Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια Σελένα Γκόμεζ ανακοίνωσε το 2015, σε ηλικία μόλις 23 ετών, ότι πάσχει από λύκο και έχει μιλήσει ανοιχτά για τη μεταμόσχευση νεφρού στην οποία έχει υποβληθεί.

Η διάσημη τραγουδίστρια έχει διαγνωστεί και με διπολική διαταραχή και κατάθλιψη. Η ίδια αποκάλυψε το 2020 ότι πάσχει από διπολική διαταραχή εξηγώντας πως βιώνει σοβαρές διακυμάνσεις στη διάθεση και την ενέργειά της.

Σε συνέντευξή της στο Rolling Stone τον Νοέμβριο του 2022, η Gomez μοιράστηκε ότι εξαιτίας των φαρμάκων που λαμβάνει, μια εγκυμοσύνη δε θα μπορούσε να είναι ασφαλής

To άρθρο Σελένα Γκόμεζ: Η απάντηση στους haters μετά την αποκάλυψη ότι δεν μπορεί να κάνει παιδιά – «Αυτή είμαι, άντε γ@@ε» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Με το WordPress Automatic Plugin από την codecanyon
Πλέον στην ιστοσελίδα μας δημοσιεύονται αυτόματα άρθρα μέσω «RSS feeds».
Από όποια σελίδα μας τα προσφέρει!
Δεν φέρουμε καμιά απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύτηκε Σε αυτή την τοποθεσία
Αν πιστεύεται πως αυτό το άρθρο πρέπει να διαγραφεί μην διστάσετε να μας βρείτε στα social media.

Related Articles

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button